Kavgadan sonra el ele

Güncelleme Tarihi:

Kavgadan sonra el ele
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 08, 2007 00:00

Zonguldak’ın Ereğli İlçesi’nde sahneye çıkan klarnetçi Hüsnü Şenlendici ile şarkıcı Ferhat Göçer, ‘Cennet’ adlı şarkıyı birlikte söyleyerek düet yaptı.

Haberin Devamı

Kavgadan sonra el ele

İki sanatçı, Bodrum'da trafik kazasında ölen şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu için de ‘cennet’ ve ‘ıslak ıslak’ şarkılarını söyledi.Ereğli’de bu yıl 14’üncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Sevgi, Barış, Dostluk, Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Hüsnü Şenlendirici ve Ferhat Göçer birlikte sahneye çıktı. Önce sahneye çıkan Şenlendirici, klarnetiyle hayranlarını etiledi. Daha sonra sahneye ‘cennet’ şarkısını söyleyerek çıkan Ferhat Göçer, konsere gelen yaklaşık 100 bin kişiyi coşturdu.
Geçen çarşamba günü ‘Sarı Sıcak’ adlı televizyon programında Barış’ın şarkılarını söylemeye hazırlandıkları sırada canlı yayında ölüm haberini alınca yıkıldıklarını anlatan Ferhat Göçer, “Barış’ın ölüm haberini alınca yıkıldık. Şimdi Barış’ın cennette olduğunu biliyorum. Hüsnü, ben ve sizler hep birlikte ‘cennet’ ve ‘ıslak ıslak’ şarkısını söylersek onu bu şekilde selamlamış olacağız” dedi.

Haberin Devamı

Kavgadan sonra el ele
Kavgadan sonra el ele

Ereğli’nin Bağımsız Belediye Başkanı Murat Sesli, sahneye gelerek düet yapan ünlü ikiliye çilek ve elpek bezinden oluşan bir çanta hediye etti. Başkan Sesli daha sonra her 2 sanatçının ellerinden tutarak halkı selamladı.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!