Göç Zamanı 9. bölüm fragmanı yayınlandı!

Güncelleme Tarihi:

Göç Zamanı 9. bölüm fragmanı yayınlandı
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2016 15:18

En son Göç Zamanı dizisinde geçen bölüm 50 yıllık sır ortaya çıkmıştı. Ekranların yeni dizisi Göç Zamanı 9. bölüm fragmanı yayınlandı. Günlerdir beklenen Göç Zamanı yeni bölümde neler olacak? Göç Zamanı 9. bölüm fragmanında gerilim dolu sahneler beklerken Yılmaz'ın başı ise beleya giriyor.. İşte dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar

Haberin Devamı

Yapımcılığını Limon Film Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini ise Veli Çelik’in yaptığı Göç Zamanı dizisi yeni bölümü ile sürpriz sahnelerle geliyor. Usta yönetmen Veli Çelik, Mardin’de çekimleri tamamlanan Göç Zamanı bu hafta 9. bölüm ile ekrana gelecek.Göç Zamanı; İstanbul ve Doğu’nun sorunlarının buluştukları ve ayrıldıkları yerler, entresan bir hayat hikayesi anlatıyor. Göç Zamanı’nın yeni bölümde dizide yer yerinden oynuyor.her Cumartesi saat 20.00’da Star ekranlarında sevenleriyle buluşuyor.

Bilal Yılmaz’a olan düşmanlığın dozunu arttırmaya devam ediyor. Öte yandan Yılmaz kendisine oynanan oynayan kadın tarafından duyduğu sözlerle şoke oluyor. Yılmaz’ın başına gelenler bununla da bitmiyor. Polis ekipleri Yılmaz’ı gözaltına alıyor.

Sevgi girdiği çıkmazdan kurtulmanın yolunu intihar teşebbüsünde buluyor. Yılmaz bir yandan ailesini bir arada tutmaya çalışırken bir yandan da Hande’nin akıl almaz oyunlarıyla baş etmek zorunda. Hande, Yılmaz’a otel gecesinin meyvesi olarak bebek beklediğini söylemesi işleri iyice karıştırıyor. Kiraz, kadın tüccarlarından yakasını kurtaramayacağını anlayınca, boyun eğiyor. Geri dönüşü imkansız bir yola giriyor. Zümrüt ve Yusuf aşkı adım adım tırmanırken Demir de Yusuf’a iyice bileniyor. Cennet, Yılmaz’dan uzak durmak için araya mesafe koydu ama kuruş parası, sığınacağı tek güvenli bir liman olmadan ayakta ve hayatta nasıl kalacak? Bunların yanı sıra baştan ayağa öfkeyle donanmış, gizemli bir kadın adım adım yaklaşıyor. Kim bu kadın ve ne istiyor. Göç Zamanı heyecan dolu yeni bölümüyle bu akşam yayınlanacak.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 26 Mart Cumartesi
Yayın Saati: 20.00

GÖÇ ZAMANI 8. BÖLÜM ÖZETİ

Göç Zamanı’nda 50 yıllık sır ortaya çıkıyor. Cennet, hiç tahmin etmediği bu gelişme karşısında ne yapacak? Yılmaz ve Cennet yıllar öncesine gömdükleri sırla yüzleşince neler olacak? Yılmaz bir yandan Hande’nin, bir yandan Bilal’in yaktığı ateş çemberini fark edecek mi?

Zümrüt; Demir ve Yusuf’un arasında kaldığının farkında bile değil. Kiraz, karanlık bir dünyaya sadece bir adım uzakta. Evde yalnız kalan Güneş’i bekleyen tehlike ne? Sevgi adım adım Bilal’e doğru yürümekte. Bilal’in, Yılmaz’a olan öfkesinin nedeni yavaş yavaş gün ışığına çıkıyor.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!