Göç Zamanı ne zaman final yapacak?

Güncelleme Tarihi:

Göç Zamanı ne zaman final yapacak
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 05, 2016 12:17

Göç Zamanı 14.yeni bölümüyle ekrana gelecek. Göç Zamanı'nın merakla beklenen 14. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Son bölümde her şey yoluna girer gibi görünse de Cennet ve Yılmaz yine çok büyük bir darbeyle karşılaşıyor. Cennet'in bu kez şans yüzüne gülecek mi?

Haberin Devamı

Göç Zamanı dizisinin merakla beklenen 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan son bölümüyle çok konuşulan Göç Zamanı bu hafta Yılmaz ve Cennet hiç beklemedikleri anda karşılaştıkları büyük darbeyle sarsılacak. Merakla beklenen 14. fragmanı yayınlanan Göç Zamanı'nda bu hafta neler olacak?
 

İstenilen reytinglere ulaşamadığı gerekçesiyle 15. bölümde final yapacağı konuşulan Göç Zamanı hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Göç Zamanı 14. bölüm fragmanı ve bölüm hakkında detaylar:

Cennet, İstanbul’a dönmeye mücadelesine kaldığı yerden devam etmeye karar vermiştir. Onları bekleyen hayat, eskisinden çok daha zordur ne kalacak yerleri ne de para kazanacakları bir işleri vardır. Fakat bu kez, şans yüzlerine güler. Hiç ummadıkları anda, hiç ummadıkları kişinin yardımıyla evlerine kavuşurlar.

Haberin Devamı

Yılmaz cephesinde de işler yolunda gitmektedir. Yıllardır mahkum olduğu evlilikten kurtulmak üzere, büyük bir işe imza atmanın eşiğindedir. Fakat, arkasına aldığını sandığı rüzgarın onu al aşağı edeceğinden şimdilik habersizdir. Özgür olacağını, Cennet’le yeni bir hayata başlayacağını zannetmektedir ama yanılmaktadır.

Cennnet ise hayatını düzene soktuğunu, herşeye sıfırdan ve daha güzel başladığını sandığı anda hiç ummadığı kişiden çok büyük bir darbe alır. Bu, Cennet’in kaldırabileceğinden çok daha büyük bir yıkım yaratacaktır.

GÖÇ ZAMANI 14. BÖLÜM FRAGMANI - 1

 

GÖÇ ZAMANI 14. BÖLÜM FRAGMANI - 2 

GÖÇ ZAMANI 13. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Herkesin merakla beklediği, Yıldız’a büyük prestij kazandıracak olan halı paramparça edilmiştir. Bunu yapan kişiyi tek gören kişiyse Güneş’tir. Fakat konuşmaz. Cennet’in günlerdir verdiği emek boşa gitmiştir.

Yılmaz ve Artem’in meslek hayatı için oldukça önemli olan sergi, Cennet’in Eli olmadan gerçekleştirilecek, Koçeri Halıcılık büyük bir prestij kaybı yaşayacakken, Cennet’in müdahalesi her şeyi değiştirir.

Zümrüt için büyük umutlarla başlayan okul hayatı, üzerine atılan bir iftirayla, yanlış anlaşılmayla büyük tehlikeye girecektir. Zümrüt’ün okul hayatı artık, fakültenin disiplin kurulu başkanının iki dudağı arasındadır.

Haberin Devamı

Cennet’in başına gelen tek felaket halının parçalanması değildir. Evi ve lokantası da tehlikeye girmiştir. Bunların hepsinin de sebebi bellidir. Cennet bunu öğrendikten sonra ya radikal bir karar verecek ya da mücadele edecektir.

Göç Zamanı 12. bölümde ise: 

Cennet ve Sevgi, Handan’ın saldırısından Yılmaz sayesinde kurtulmuşlardır. Yılmaz’ın elinden kaçmayı başaran Handan’ın eline, Koçeri Ailesi’ne zarar verebilmek için yeni ve güçlü bir koz geçer. Zümrüt, Demir’in kendisiyle yaptığı konuşmadan sonra Yusuf’tan uzak kalmak için elinden gelen her şeyi yapacak ancak kendisini bir karmaşanın ortasında bulmaktan kurtulamayacaktır.

Yılmaz’la boşanmaktan vazgeçen Sevgi’nin hedefinde yine Cennet vardır. Kıskançlık oklarını Cennet’e çeviren Sevgi, Cennet’i köşeye sıkıştırabilmek için elinden gelen her şeyi yapar. İstanbul’da ilki düzenlenecek uluslararası bir halıcılık fuarında Koçeri Halıcılık da yer alacaktır. Yılmaz ve Artem sergi heyecanını yaşarken, teşhire çıkaracakları antika halının onarım işini Cennet’e emanet ederler. Cennet, halıyı tamir eder ancak kendilerini bekleyen kötü sürprizden henüz haberleri yoktur.

Haberin Devamı

Cennet’in başına gelen tek felaket halının parçalanması değildir. Evi ve lokantası da tehlikeye girmiştir. Bunların hepsinin de sebebi bellidir. Cennet bunu öğrendikten sonra ya radikal bir karar verecek ya da mücadele edecektir.

 

BAKMADAN GEÇME!