Göç Zamanı dizisi hakkında flaş bir karar verildi!

Güncelleme Tarihi:

Göç Zamanı dizisi hakkında flaş bir karar verildi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 23, 2016 14:36

Göç Zamanı hakkında flaş karar. Limon Film imzalı Göç Zamanı dizisinde yayın günü değişikliği yaşandı. Daha önce Cumartesi akşamları ekrana gelen Göç Zamanı dizisi artık Salı akşamları yayınlanacak. Star’ın yeni dizisi Hanım Köylü‘nün cumartesi akşamları yayınlanacak olması nedeniyle Göç Zamanı gün değiştirdi

Haberin Devamı

Göç Zamanı hakkında Star TV yönetimi tarafından flaş bir karar verildi. Cumartesi akşamları ekrana gelen Göç Zamanı artık Salı akşamları yayınlanacak. Göç Zamanı dizisinin yayın günü değişme nedeni Hanım Köylü dizisinin cumartesi akşamları yayınlanacak olması.. Göç Zamanı önümüzdeki haftadan itibaren Salı 20.00’de ekrana gelmeye başlayacak. Yapımcılığını Limon Film / Hayri Aslan’ın, yönetmenliğini Veli Çelik’in üstlendiği dizi, törelere ve erkek egemen bir dünyanın baskılarına yıllarca göğüs germiş, güçlü bir kadının hikayesini ekrana getiriyor.

GÖÇ ZAMANI SON BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

Cennet ve Sevgi, Handan’ın saldırısından Yılmaz sayesinde kurtulmuşlardır. Yılmaz’ın elinden kaçmayı başaran Handan’ın eline, Koçeri Ailesi’ne zarar verebilmek için yeni ve güçlü bir koz geçer.
Zümrüt, Demir’in kendisiyle yaptığı konuşmadan sonra Yusuf’tan uzak kalmak için elinden gelen her şeyi yapacak ancak kendisini bir karmaşanın ortasında bulmaktan kurtulamayacaktır.
Yılmaz’la boşanmaktan vazgeçen Sevgi’nin hedefinde yine Cennet vardır. Kıskançlık oklarını Cennet’e çeviren Sevgi, Cennet’i köşeye sıkıştırabilmek için elinden gelen her şeyi yapar.
İstanbul’da ilki düzenlenecek uluslararası bir halıcılık fuarında Koçeri Halıcılık da yer alacaktır. Yılmaz ve Artem sergi heyecanını yaşarken, teşhire çıkaracakları antika halının onarım işini Cennet’e emanet ederler. Cennet, halıyı tamir eder ancak kendilerini bekleyen kötü sürprizden henüz haberleri yoktur.

Haberin Devamı

GÖÇ ZAMANI 13. BÖLÜM 2. FRAGMANI

 GÖÇ ZAMANI 13. BÖLÜM FRAGMANI

 

Göç Zamanı dizisi hakkında flaş bir karar verildi

 GÖÇ ZAMANI KONUSU

Göç Zamanı, bir annenin, zulümden kaçırdığı çocuklarını bilmeden bir cehenneme sokuşunun; gözlerinin önünde her birinin dağılıp gidişinin; onlara sahip çıkmak için çırpınışının öyküsünü anlatıyor.

Haberin Devamı

Yıllarca annesini ‘kuma anne’ bilen ve onu öldürmek için gelen Yemin… Cennet önce ona kendisinin annesi olduğunu kabullendirmeye çalışacak. Zümrüt ise girdiği bu parıltılı dünyada, yolunu kaybedecek. Cennet kızına sahip çıktığında ise çok geç olacak; geriye kalbi kırık bir genç kız ve masumiyetini kaybetmiş bir aşk hikayesi kalacak. Bu zengin çevreden tiksinen Kiraz ise bambaşka bir hayalin peşinden gidecek. Cennet bir kez daha kadının değişmeyen yazgısını görecek ve yeniden isyan edecek ama umudunu asla kaybetmeyecek. Çünkü o anadır. Dünya yansa da çocuklarını kanatları altına alacak, o sıcak kucak onlar için daima sığınılacak son kale olarak varlığını sürdürecek.

Haberin Devamı

OYUNCU KADROSU

Cennet: Vahide Perçin
Yılmaz: Talat Bulut
Hanım: Tilbe Saran
Artem: Engin Benli
Cemal: Ali Erkazan
Zümrüt: Cansu Torun
Sevgi: Arzu Gamze Kılınç
Kiraz: Elif Ceren Balıkçı
Yemin: Gürkan Günal

BAKMADAN GEÇME!