Göbek deliğim yok fotoğraflarıma Adriana’nın göbek deliğini koyuyorlar

Güncelleme Tarihi:

Göbek deliğim yok fotoğraflarıma Adriana’nın göbek deliğini koyuyorlar
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2010 00:00

Dünyanın en güzel kadınlarından biri. Victoria Secret modeli. Çek asıllı. Şahane bir yüzü, kusursuz bir gülümsemesi, kusursuza yakın bir vücudu var. Kusur mu? Göbek deliği yok. Çünkü iki buçuk ay erken doğmuş. Geçen hafta 300 milyon dolar değerindeki residans projesi “Maçka Residences Interior Design by Armani/Casa”nın tanıtımı için İstanbul’a geldi.

CSI ÇEK SETİNDE BÜYÜDÜM

Çek asıllıyım. Benim dışımda bütün ailem hâlâ orada. Çok mutlu bir çocukluk geçirdim. Güzel bir ailem var. Annemle babam hala evli, sanıyorum bu bile size çok şey anlatır. Birlikte eğlenmeyi biliyorlar. Şehir merkezinin dışında, sayfiye sayılabilecek bir kasabada büyüdüm. Babam kriminal suçlarla ilgilenen bir dedektifti. Aynı zamanda da profesyonel basketbol oyuncusuydu. Evet silahı vardı. Evet katilleri, hırsızları yakalıyordu ama mutlu, neşeli, arkadaş canlısı birisiydi. Çocukluğu komik bir CIS Çek seti gibiydi. Okul dışındaki vakitlerde erkek kardeşimle birlikte ormanda koşup oynar yüzer, ağaç evlere saklanırdık. Annemin de tıpkı babam gibi iki işi var. Hem bankada yönetici hem de çiçekten duvar kağıdına, elbiseden saksıya birçok şey tasarlayabilen bir sanatçı, aynı zamanda ressam. Müthiş bir eli var. Neye dokunsa harikalar yaratır. Öyle yüksek bir yaşam enerjisi vardır ki spor yapar, dans eder, şahane sofralar hazırlar. Herkes annem değil kız kardeşim zanneder. Fiziken de ruhen de annemle babamın karmasıyım. Atletik yapım babama benziyor.

VOGUE’A KAPAK OLDUĞUMDA 16 YAŞINDAYDIM

Ergenlik döneminde fotoğraf çektirmekten nefret ederdim. 14 yaşındaydım ve vücudum bence iğrençti. Bir gün fotoğrafçılığa meraklı bir kız arkadaşım yatak odamda fotoğraflarımı çekti. Eğleniyorduk. Ne bileyim Prag’da bir ajansa yollayacağını. Ajanstan aradıklarında ve olayın iç yüzünü öğrendiğimde onu öldürmek istedim. Ama sonra bana modellik teklif ettiklerini duyunca sakinleştim. Annemle birlikte Prag’a gittim bir katalog çekimi için. İlk çekimde “Ben bu işi daha önce yaptım” hissi yaşadım. Ve bu işi devam ettireceğimi hissettirdim. İki yaz sonra tatil için New York’a gittiğimde Anna Wintour ile tanıştım. Onun sayesinde Vogue’a ilk kapak olduğumda 16 yaşındaydım. Ondan sonra arkası çorap söküğü gibi geldi.

MODELLİK SAYESİNDE VÜCUDUMLA BARIŞTIM
/images/100/0x0/55eb4f98f018fbb8f8b9116f

Modelliği hâlâ öğreniyorum. Hâlâ Karolina Kurkova ismini marka yapmak için uğraşıyorum. Mutluyum. Bu iş sayesinde çok şey elde ettim. Her şeyden önce kendimi takdir etmeyi öğrendim. Vücudumla barıştım. Hep nefret ettiğim spagetti bacaklarıma şimdi herkes bayılıyor. Eskiden etek giymezdim şimdi onları cesurca sergiliyorum. Bacaklarım benim imzam haline geldi. Gülümsemem de öyle. Dişlerimin ve dudaklarımın büyük olduğunu düşünürdüm oysa ki. Doğrusunu söyleyeyim ben bu işe para için başladım. Gençtim; hem para kazanayım, hem eğleneyim hem de bol bol seyahat edeyim dedim. Bu sayede İngilizce öğrendim. Bu sayede erkek kardeşim yanıma gelip İngilizce öğrendi. Yorulduğum, kendimi aşağılanmış hissettiğim zamanlar da oldu ama yine de pes etmedim.

GERÇEKTEN GÖBEK DELİĞİM YOK

Bildiğimiz anlamda bir göbek deliğim yok benim. Şekli biraz değişik. Hafif bir çukurluk var o kadar. 2,5 ay erken doğduğum için tam delik oluşmamış. Kendimi bildim bileli böyle olduğu için alıştım. O benim hayattaki en önemli motivasyonum. Her baktığımda bu dünyaya gelmek için daha baştan ne kadar çok acele ettiğimi ve yapacak çok şeyim olduğumu hatırlıyorum. Görenler çok şaşırıyor. Moda çekimlerinde fotoşopla göbek deliği yapıyorlar bana. Sonra da söylüyorlar: “Bugün sana Adriana Lima’nın ya da Gisele Bundchen göbek deliğini koyduk” diye.

KOCASINI FACEBOOK’DAN BULDU

Kocam Archie ile tanışma hikayem film gibi. Ondan önce uzun süreli bir ilişkim vardı. İlk erkek arkadaşım gibiydi. Yaşı benden büyüktü. Ayrıldıktan sonra uzun bir süre erkek görmek istemedim. Çok yorgundum o zamanlar. Kalabalık bir arkadaş gurubuyla yemeğe gittik. Archie’yi o yemekte masanın diğer ucunda gördüm. Ertesi gün Facebook’dan kendisine arkadaşlık teklif ettim. Kabul etmedi. Sonradan söylüyor beni ünlü olmak isteyen servet avcısı bir Çek kız zannetmiş. Çünkü kendisi film yapımcısı ve senarist. O reddettikçe ben tekrar tekrar arkadaşlık teklifi gönderdim. En sonunda o gece masadaki kız olduğumu hatırladı ama aslında kim olduğumu 2,5 ay sonra öğrendi. 2,5 ay benim model olduğumu bilmeden yazıştık. Eski zamanlardaki mektup arkadaşları gibi başladık. Aramızda fiziksel bir şey yaşanmadan önce çok daha önemli bir bağ kurduk. Ortak noktalarımız olduğunu keşfettik. Ruh ikizimi bulduğumu düşünüyorum. Her şeyden önce birbirimizin dostuyuz. Bu ilişkimizin en önemli sırrı. Beraber olmaya başladıktan kısa süre sonra çocuk istedik. Oturup da ‘Evet, bu ay bebek yapacağız.’ gibi bir karar almadık ama ikimiz de bu fikre karşı değildik. Ve hamile kaldım. Apar topar evlendik. Sahilde sadece ikimizin olduğu bir nikah töreniyle... Tek şahidimiz karnımdaki Tobin’di. Tobin şimdi yedi aylık. Düğün yapmak için onun biraz daha büyümesini bekliyoruz.

YATAK ODAMDA SUDA DOĞURDUM

İlginç bir doğum hikayem var. Yatak odamda tamamen doğal bir suyun içinde doğurdum. İki buçuk saat sürdü. Tobin’e ilk Archie dokundu. Kordonunu o kesti. Bence doğum anında kadınların bir tuşuna basıyorlar ve anne olunuyor. Gerçekten çok değiştim. Sanki biri sırtıma annelik damgası vurdu. Her saniyem oğlumu düşünerek geçiyor. Altı ay emzirdim. Vaktimin çoğunu onunla geçiriyorum. Şimdi ek gıdaya geçti. Eski zamanlardan kalma reçetelerle yemeklerini kendim hazırlıyorum. Hazır mama vermiyorum. Keçi sütünü mayalıyorum mesela. Hepsinden müthiş zevk alıyorum.

ÜST LİMİTİM ÜÇ KADEH ŞARAP

Hamilelikte çok kilo almadığım için normale dönmem kısa sürdü. Her zaman sağlıklı beslendim. Organik yiyorum. Yoga ve pilates’e hamilelikte de ara vermedim. İnanmayacaksınız ama hiç sarhoş olmadım. Votka ve viski gibi ağır alkol içmedim. Üst limitim üç kadeh şaraptır.

O KADAR PAHALIYSAM BİRİ BENİ ALSIN

Gülümsemenizin değeri milyon dolar mı?
- Ooo hayır. Sizce sadece milyon dolarlık mı gülümsüyorum.

Peki marka değerinizin 42,6 milyon Euro olduğu doğru mu?
- Vauvvv amma da çokmuş. O kadar pahalıysam biri beni satın alsın.

Kocanız sizi satar mı?
- Satmaz.

Bu parayı verip satın alır mı?
- Beni almasına gerek yok ben zaten onunum.

NEDEN BÜTÜN ERKEKLER ÇEK KADINLARINA DELİRİR?

Erkeklerin Çek kadınları neden sevdiğini anlamıyorum. Suyundan diyorlar. Ben de şişeleyip New York’ta satmayı planlıyorum. Aslında çok zorlayıcıyız. En önemli artımız aileyi kutsal saymamız. Birine bağlanınca başka birini asla gözümüz görmez. Anne olmak için yanıp tutuşuruz. Kendim için konuşacak olursam zor bir kadınım. Sıkıcı değilim ama. Çok konuşurum. Susmak bana işkence olur. Eğer evliliğin ya da ilişkinin gidişatıyla ilgili bir sorun varsa hemen söyleriz. Erkeğe erkekliğini hissettiririz, dışarıdan baktığınızda aile reisi erkek gibi gözükür ama son kararı biz kadınlar veririz.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!