GMİS’in TTK Genel Müdürlük Temsilcilik Odası Açılışı Yapıldı

Güncelleme Tarihi:

GMİS’in TTK Genel Müdürlük Temsilcilik Odası Açılışı Yapıldı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 24, 2015 18:00

TTK'DA GMİS MERKEZ ŞUBE TEMSİLCİLİĞİ AÇILDI

Türkiye Taşkömürü Kurumu (TTK) Genel Müdürlüğü’nde Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Merkez Servisleri Şubesi’nin işyeri temsilciliği odasının açılışı yapıldı.
Açılışa GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, Genel Başkan Yardımcısı İsa Mutlu, Genel Mali Sekreteri Adnan Tıska, Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Satılmış Uludağ, GMİS Merkez Servisleri Şube Başkanı Birol Kundakçıoğlu, Şube Sekreteri Aysel Yaman Kocabaş, Şube Mali Sekreteri Satılmış Öztürk, Şube Teşkilat Sekreteri Hayri Tasmacı, işyeri temsilcileri ile genel müdürlük çalışanları katıldı.
Açılışta bir konuşma yapan GMİS Genel Başkanı Ahmet Demirci, “Genel Maden İşçileri Sendikası Yönetim Kurulu adına TTK Genel Müdürlüğü’ndeki temsilciliğimizin açılışını yapmaktan gurur ve mutluluk duyuyorum.
Genel Müdürlükte böyle bir temsilcilik odamız yoktu. Eksikliğini hissediyorduk. Aysel Hanım başta olmak üzere Şubeci arkadaşlarımızın önerisiyle temsilcilik odasını bu hale getirdik.
Şubeci arkadaşlarımıza ve temsilci arkadaşlarımıza çok güzel çalışmalar diliyorum. TTK Genel Müdürlük çalışanı arkadaşlarımıza ve Sendikamıza hayırlı olsun.”
GMİS Genel Merkez Yöneticileri, TTK Genel Müdürlük çalışanlarının sorunları ve toplu iş sözleşmesi hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!