Gmailify ile tüm e-postalarınız artık Gmail'de

Güncelleme Tarihi:

Gmailify ile tüm e-postalarınız artık Gmailde
Oluşturulma Tarihi: Şubat 18, 2016 12:29

Google artık kullanıcıların farklı e-posta servislerindeki e-posta adreslerini Gmail hesaplarına bağlamalarına izin veriyor.

Haberin Devamı

Google artık Gmail’e Gmail hesabınız olmadan giriş yapmanıza izin veriyor. Google, yaklaşık bir yıl önce Yahoo ve Outlook.com servislerinin de Gmail’e eklenmesine izin vererek önemli bir girişime imza atmıştı.

Bu sayede @outlook.com ve @yahoo.com uzantılı e-posta hesaplarınızı Gmail’e ekleyerek tıpkı Google hesabıymış gibi kontrol edilebiliyordu. Şirket bu kez desteği biraz daha genişleterek buna Gmailify adını verdi.

Gmailify servisi ile birlikte artık eklenebilen e-posta servisleri konusunda sınırlar da ortadan kalkmış oldu. Herhangi uzantıya sahip bir e-posta adresini akıllı telefonunuzun Gmail uygulamasına eklediğinizde Gmail hesabı ile birlikte sahip olduğunuz tüm özellikleri kullanmaya başlıyabiliyorsunuz.

Gmailify’a eklediğiniz adresleri kendi servisleri üzerinden kullanmaya devam edebiliyorsunuz.

Gmail, servis hakkında yayınladığı kısa videoda “2004’ten bu yana Gmail’de her gün, gece gündüz, sizi spam’e karşı korumak için çaba harcıyoruz. Tek şartımız ise bir Gmail hesabına sahip olmanız gerekmesiydi. Ama artık işler değişti. Artık diğer adreslerinizde de Gmailify kullanabilir ve Gmail’in bütün güzelliklerinden faydalanabilirsiniz. Güçlü bir spam korumanız, gelen kutusu düzenleme olanaklarınız ve kategorileriniz olacak, işin en güzel tarafı ise mevcut e-posta adresinizi kullanmaya devam edeceksiniz. Çekinmeye gerek yok Gmailify var.” ifadelerini kullandı.

indir.com tarafından hazırlanmıştır

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!