GKV'lilerin pentatlon başarısı 

Güncelleme Tarihi:

GKVlilerin pentatlon başarısı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 03, 2018 12:42

GKV'lilerin pentatlon başarısı 

Haberin Devamı

GAZİANTEP,(DHA) - GAZİANTEP'te, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen okullar arası pentatlon yarışmasına katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencileri çeşitli dereceler elde etti.
Kent genelinde 10 okulun katıldığı ve 67 öğrencinin yarıştığı okullar arası pentatlon yarışması İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü tarafından organize edildi. Yarışmaya 13 sporcuyla katılan Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu yarışmada çeşitli dereceler elde etti. GKV’li sporculardan Nehir Naz Tutar il ikincisi, Ufuk Açıkgöz il üçüncüsü, Nilay Şimşek il üçüncüsü olurken, Hazal Ece Demir de il üçüncülüğünü elde etti.
Dereceye giren öğrencileri kutlayan GKV Özel İlkokulu Müdür Yardımcısı Ali Dirgen, "Başarılı sporcularımızı kutluyor, önümüzdeki süreçte daha büyük başarılar elde edeceklerine inanıyorum” dedi. Derece yapan öğrenciler mutluluklarını öğretmen ve arkadaşlarıyla paylaşırken, bu spor dalıyla yeni tanıştıklarını ve hedeflerinin daha büyük başarıları imza atmak olduğunu ifade etti.
FOTOĞRAFLI
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!