GKV’de, veli-öğretmen buluşması

Güncelleme Tarihi:

GKV’de, veli-öğretmen buluşması
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 13:59

GKV’de, veli-öğretmen buluşması

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Kolej Vakfı Özel Okulları öğrencilerin yanı sıra velilerin de yeni eğitim öğretim yılına hazırlanması yönünde çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. Son olarak veli okul buluşması gerçekleştiren Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu bu yıl 5'inci sınıfa gidecek olan öğrencilerin velileriyle bir araya geldi.

Yeni eğitim öğretim yılında uygulanacak programlar hakkında bilgilendirilen velilere okulun müzik öğretmenleri tarafından da mini konser verildi. GKV Özel Ortaokulu Müdür Yardımcısı Yeliz Bircan, okulun genel işleyişine ve uygulanan programları dile getirerek bu yıl derslere girecek olan branş öğretmenlerini tanıttı.

Barılı bir eğitim öğretim yılı geçirmek için okul, aile öğrenci ve öğretmen iş birliğinin önemli olduğunu ifade eden Bircan, velilerle sürekli koordine halinde olduklarını ve gerek öğretmen gerekse ilgili servislerin öğrencilerle ilgili gelişmeleri velilerle paylaşarak başarı için ortak çalışmalar yürüttüklerini kaydetti.

Bircan, başarılı bir uyum haftası geçirildiğini öğrencilerin normal eğitime hazırlandığını belirterek, 2017-2018 eğitim öğretim yılında başarılar diledi. Etkinliklere katılan öğrenci velileri de uygulamalardan memnun olduklarını ifade ederek GKV Özel Okulları idareci ve öğretmenlerine teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!