GKV'de karate başarısı

Güncelleme Tarihi:

GKVde karate başarısı
Oluşturulma Tarihi: Şubat 22, 2017 16:15

GKV'de karate başarısı

Haberin Devamı

 

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP’te düzenlenen Genç Kızlar Karate Müsabakaları'nda Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Liseleri öğrencisi Elif Sıla Şahingözü ikincilik elde etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Talat Özkarslı Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen 52 kilo Genç Kızlar Karate Müsabakaları'nda GKV Liseleri öğrencisi Elif Sıla Şahingözü il ikincisi oldu. Akademik çalışmaların yanı sıra spor etkinliklerinin de Gaziantep Kolej Vakfı Okullarında büyük bir hassasiyet gösterildiğini ifade eden GKV Liseler Müdürü İsmet Tiryaki, sportif alanda elde edilen başarılara yeni bir halka takıldığını belirterek:

"Okulumuz takım sporlarında göstermiş olduğu başarıları bireysel sporlara da yansıtarak devam ettirmektedir. Okulumuz öğrencisi Elif Sıla Şahingözü kendi kategorisinde başarılı performans göstermiş ve birçok sporcuyu geride bırakarak ikincilik kürsüsüne çıkmıştır. Göstermiş olduğu performanstan dolayı öğrencimizi ve onun çalışmalarında destek olan hocalarımızı kutluyor başarılarının devamını diliyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!