GKV'de 54 yıldır takım ruhu hakim

Güncelleme Tarihi:

GKVde 54 yıldır takım ruhu hakim
Oluşturulma Tarihi: Eylül 15, 2017 10:07

GKV'de 54 yıldır takım ruhu hakim

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Kolej Vakfı Özel Okulları yeni eğitim öğretim yılına bir dizi hizmet içi eğitim çalışmalarıyla hazırlanırken, 'Takım Ruhu ve Takım Çalışması' konulu söyleşi için Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Yaşar Özbay’ı ağırladı.

2017-2018 hizmet içi seminer programına kesintisiz devam eden Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, 'Takım Ruhu ve Takım Çalışması' konulu seminerde konuşmacı olarak Hasan Kalyoncu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yaşar Özbay’ı ağırladı. Yoğun katılım gören seminer büyük beğeni ve ilgiyle takip edildi.  Takım Ruhu ve Takım Çalışması konulu seminerde Özbay, bir kurumda takım üyesi olabilmenin öneminden ve takım ruhunun bir kuruma kazandırdığı değerleri dile getirerek; "İyi bir takım olmak, ortak bir görev bilinci ve katkı sağlayan istekli ve azimli takım üyelerinin desteğine ihtiyaç duyar. Bireysel farklılıklara değer vermek, becerileri desteklemek ve karşılıklı yardımlaşmak, başkaları tarafından ortaya sürülen fikirleri destekleyerek geliştirmeye çalışmak ve iyi bir sorgulama becerisi iyi bir takımın özellikleri arasındadır. Bir kurumdaki takım çalışması aynı zamanda liderlik, vizyon, işbirliği, güven, iletişim, esneklik ve yaratıcılığı da içinde barındırmalıdır. Başarılı bir takımın olmazsa olmazı mutlu ve huzurlu ekip üyeleridir. Mutlu çalışanlar olmazsa o kurumda verimlilik de olmaz. Takım liderlerinin mutlaka o huzuru, güveni ve motivasyonu sağlaması oldukça önem taşımaktadır" diye konuştu.

Karşılıklı soru cevap şeklinde süren söyleşinin sonunda Yaşar Özbay’a, GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan kurum adına teşekkür etti. Hoşcan, GKV Özel Okullarının 54 yıldır takım ruhuyla hareket ederek bu günlere geldiğini, bundan sonraki süreçte de aynı inanç ve ruhla yoluna devam edeceğini ifade etti. Söyleşinin sonunda konuşmacı Özbay'a kurum adına çeşitli hediyeler verildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!