GKV korosu 'Atatürk' için söylüyor

Güncelleme Tarihi:

GKV korosu Atatürk için söylüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2017 16:47

GKV korosu 'Atatürk' için söylüyor

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Kolej Vakfı Özel İlkokulu müzik öğretmenleri Tuğba Boyunsuz, Behnan Ersoy ve İrem Erenler rehberliğinde öğrencilerden oluşturulan dev koro okulun değişik yerlerinde mini konserler vererek Atatürk Haftası etkinliklerine farklı bir renk katarak büyük ilgi görüyor. Etkinliklerin hafta boyunca devam edeceği belirtilirken öğrencilerin mini orkestra eşliğinde dev bir kadroya sahip olduğu da açıklandı.

Atatürk Haftası etkinliklerinin yoğun olarak gerçekleştirildiği Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında bir birinden farklı faaliyetle Atatürk'ün yaşamı gözler önüne seriliyor. Etkinlikte ayrıca Kurtuluş Savaşının büyük komutanı ve Cumhuriyet'in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün sevdiği parçalar GKV Özel İlkokulunun dev korosu tarafından farklı mekanlarda seslendirildi. Okulun birçok bölümünde gerçekleştirilen mini konserler büyük ilgi görünken koroya eşlik eden diğer öğrencilerin heyecanları da gözlerinden okunuyordu. GKV Özel Okulları Müzik öğretmenleri Tuğba Boyunsuz, Behnan Ersoy ve İrem Erenler, "Okullarımız bünyesinde kutlanan Atatürk haftası etkinliklerine bizlerde oluşturduğumuz korolarla katkı sağlıyoruz. Koromuz bütün öğrencilerimizi kapsayacak şekilde dizayn edildi ve Orkestramıza metalafon Marakas ve melodika ile eşlik ediyoruz. Cumhuriyet Marşı ve Atatürk Marşını seslendiriyoruz. Hafta boyunca etkinliğimiz bütün öğrencileri kapsayacak şekilde devam edecektir" dedi.

GKV Özel Okulları öğrencilerinden oluşan dev koroda görev alan öğrenciler marşların yanı sıra Atatürk'ün sevdiği parçaları da seslendirerek faaliyetlerini sürdürüyor. Etkinliklerin hafta boyunca devam edeceği de açıklandı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!