GKV’de Cumhuriyet Coşkusu Resim Sergisiyle Start Aldı

Güncelleme Tarihi:

GKV’de Cumhuriyet Coşkusu Resim Sergisiyle Start Aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 26, 2015 17:26

CUMHURİYETİN KURULUŞUNUN 92. YILDÖNÜMÜ NEDENİYLE, GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI TARAFINDAN DÜZENLENEN KUTLAMA ETKİNLİKLERİ COŞKULU TÖRENLERLE BAŞLADI.

Cumhuriyetin kuruluşunun 92. Yıldönümü nedeniyle, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları tarafından düzenlenen kutlama etkinlikleri coşkulu törenlerle başladı.
GKV’li öğrenciler tarafından yapılan resimlerden oluşan serginin açılışı konukları duygulandırırken sergiyi gezen GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar minik ressamları kutladı.
Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları’ndaki kutlamalar, “Atatürk” konulu resim sergisinin açılışı ile start aldı. Atatürk portrelerinden oluşan serginin açılışını GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, okul yöneticileri ve öğrenciler birlikte yaptı.
Açılışın ardından okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler resim sergisini gezdi. GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar öğrencilere yaptığı konuşmada, ” GKV Özel okulları kuruluşundan bu yana Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı olarak öğrenci yetiştirmiş ve yetiştirmeyen de devam edecektir. Bugün gördüğüm bu resimler beni çok duygulandırmıştır. Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ederim"dedi.
Sergiyi gezen Taşlıyar öğrencilerden yaptıkları resimler hakkında da bilgiler aldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!