GKV Anaokulu öğrencilerinde kep coşkusu

Güncelleme Tarihi:

GKV Anaokulu öğrencilerinde kep coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 15, 2018 10:30

GKV Anaokulu öğrencilerinde kep coşkusu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA)- GAZİANTEP Kolej Vakfı Özel Anaokulu 2017-2018 eğitim-öğretim dönemi mezunları için düzenlenen kep töreninde duygusal anlar yaşandı. Minik öğrenciler birbirinden farklı dillerde seslendirdiği parçalarla ve dans gösterileri konukları adeta büyüledi.

GKV Özel Okulları yılsonu etkinlikleri çerçevesinde Anaokulu öğrencileri için kep töreni düzenledi. 210 öğrencinin kep attığı törene GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyesi Esin İncioğlu GKV Özel Okulları Genel Müdürü Müfit Taşlıyar, Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan, Liseler Müdürü İsmet Tiryaki, İlkokul Müdürü Mustafa Şenel ile Anaokulu Müdiresi Gökçen Bulut ve çok sayıda davetli katıldı. Mezun olacak öğrencilerin sahnedeki yerlerini almalarının ardından yapılan açılış konuşmalarında öğrencilerin aldığı nitelikli eğitim hakkında bilgiler verildi. Törende konuşan Gökçen Bulut uzun ve yoğun bir eğitim-öğretim sürecinin başlangıcının okul öncesi eğitim olduğu, bireyin tüm yaşamını etkileyen ve telafisi olmayan önemli yıllar olduğuna dikkat çekerek, “Eğitimin sağlam temeller üzerine kurulmasında ve insanların ileri yaşlardaki başarılarında okul öncesi eğitimin rolünü hepimiz biliyoruz. Olumlu ya da olumsuz anlamda verilen her şey, çocuklarınızı yetişkinlik yıllarında da doğrudan etkilemektedir. Geleceği görebilmek için onu bu güne taşımak gerekir. Bu da gelecekte  her şeyimizi teslim edeceğimiz yavrularımızı ileriye dönük yetiştirmemizdeki başarımıza emeğimize bağlıdır. Sizler bunun ilk adımını yavrularınızı Gaziantep kolej vakfı özel okullarına emanet ederek atmış oldunuz.54 yıldır bize duyduğunuz bu güvenle geleceğe hazırladığımız öğrencilerimizin her düzeyde yeterli bilgi ve beceriye sahip olmaları bizim övünç kaynağımızdır. Gaziantep kolej vakfı özel okulları olarak sizlerle birlikte “İz bırakacak nesiller’’ yetiştirmek için tüm gayretimizle çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

Bulut mezun olan öğrencilere de seslenerek şunları dedi:

“Biz eğitimciler, gelişmenize etki eden faktörlerin, en etkilisiyiz. Bunun bilincinde olarak, birlikte olduğumuz süre içinde, sizlere; en iyiyi, en doğruyu ve en güzelini vermeye çalıştık. Sizinle yorulup, yine sizin tatlı bakışlarınızla dinlendik. Her insanın bir değer olduğu inancı içinde yeteneklerinizi ortaya çıkarıp, geliştirmeye gayret ettik. Çünkü bireylerin gizli kalan yetenekleri toplum için ziyan ve israftır. Bu inançla eğer, hayatınıza bir pencere açıp, temelinize birkaç damla su, ufkunuza bir tutam ışık olduysak, ne mutlu bize. Bizlere yaşattığınız birbirinden güzel anılarla ilkokula uğurlarken sizleri ileride başarılarınızla gurur duyacağımız haberleriniz bizleri çok mutlu edecektir. Sizler; İyi eğitilmiş, aydın, yenilikçi, aklın ve bilimin dostu, akademik yönü güçlü, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, kardeşliği ve barışı özümsemiş birer birey olma yolunda ilerliyorsunuz. Şansınız bol yolunuz hep acık ve aydınlık olsun. Bu gün bir arada olmamızı ve ülkemize sayısız nitelikli gençler kazandırmamızı sağlayan başta okul kurucumuz merhum Cemil Alevli yi saygı ve rahmetle anarak. Onun başlattığı gönül yüceliğini devam ettiren aynı heyecanla bizlere yaşatan Mütevelli-Yönetim Kurulu başkanımız Sayın Nüket Ersoy'a, Sayın Celal Ersoy'a sonsuz minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz."

Tören ve 10'uncu yıl marşı eşliğinde son buldu.

FOTOĞRAFLI

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!