Gizem Karaca kimdir? Hayatı?

Güncelleme Tarihi:

Gizem Karaca kimdir Hayatı
Oluşturulma Tarihi: Mart 29, 2016 15:42

Muhteşem Yüzyıl dizisinde figüran olarak oyunculuk kariyerine adım atan ünlü oyuncu Gizem Karaca çıkışını 2011 yılında katıldığı Miss Turkey güzellik yarışmasından sonra yapmıştır. Kısa sürede hızlı bir yükseliş yakalayan güzel oyuncu hakkında bilinmeyenleri sizler için bir araya getirdik. İşte Gizem Karaca’nın bilinmeyen özellikleri ve hayat hikayesi…

Haberin Devamı

7 Eylül 1992 yılında İstanbul’da doğdu. Küçükken ailesi Amerika’ya taşındığı için çocukluğu ABD ve Kanada’da geçti.

İlkokulu ABD'de, ortaokulu Kanada'da bitiren Karaca lise yıllarında Türkiye'ye döndü. Lise bittikten sonra İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümünü kazandı. Ingilizce ve Fransızca biliyor.

İstanbul Üniversitesi Fransız Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü kazandıktan sonra zor geçen derslerden kaçmak için güzellik Yarışmasına katılmaya karar vermiş, Miss Turkey 2011 güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuştur. Yarışma bittikten hemen sonra gelen dizi tekliflerini değerlendirmiş, 2012 yılında yayınlanan Eve Düşen Yıldırım adlı dizide başrol ile oyunculuk kariyerine başlamıştır.

Gizem Karaca kimdir Hayatı

Haberin Devamı

2012-de Emir'in Yolu isimli ikinci dizisinde de baş rol Güneş Sancaktar'ı oynadı. 13. bölümün ardından dizi yayından kaldırıldığı için bir süre Amerika'ya gidip New York Film Akademisi'nde oyunculuk eğitimi alan Gizem Karaca yeni dizisi Benim Hala Umudum Var ile 2013 ün yazında ekranlara dönüş yapmıştır.

Güzel oyuncu 2014 yılında Seni Seviyorum Adamım isimli ilk sinema filminde baş rol oynadı. Film 21 Kasım'dan itibaren vizyona girdi.

Karaca 2014 Haziran ayından beri Star TV'de yayınlanan Güzel Köylü adlı dizide Mehmet Ali Nuroğlu ve Berk Cankat ile beraber başrol oynamıştır.

Tetik ile Miss Turkey 2011 ikincisi Gizem Karaca'nın gizli aşkı da böyle ortaya çıktı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!