Giysilerinizi yeniden yaratın!

Güncelleme Tarihi:

Giysilerinizi yeniden yaratın
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 25, 2014 13:24

Aldığınız ama hiç giymediğiniz giysilerinizi değerlendirmek ister misiniz? O zaman makasınızı elinize alın ve önerilerimize kulak verin...

Haberin Devamı

Giysilerinizi yeniden yaratın

Örneğin bu mavi dümdüz bluz. Gördüğünüz üzere hiçbir özelliği yok. Bir gaflet anında kendimizi kaybedip, masmavi rengine vurulup aldığımız bir giysi. Peki, ne yapalım, hiç giymeyeceğiz diye tutup çöpe mi atalım. Hayır, durun, bizim bir fikrimiz var. Yapmanız gereken tek şey en yakın tuhafiyeye gitmek ve bu düz bluzu süslemek için birkaç aksesuar almak. Biz yakasını süslemek ve daha hareketli bir hale getirmek için altın sarısı halat şeklinde bir süs tercih ettik. Bu halatı boyun kısmına diktik be bambaşka bir bluza sahip olduk.

Giysilerinizi yeniden yaratın

Haberin Devamı

Dolabınızda giyemeyeceğiniz kadar kısa bir mini eteğiniz de olabilir. Kadınların ortak sıkıntısı alışveriş yaparken kendilerine çok yakıştığı için giyemeyecekleri şeyleri almalarıdır. Fakat üzülmeyin, beğenerek aldığınız ama giymeye hiç fırsat bulamadığınız bu mini etek için de bir çözümümüz var. Bizim eteğimiz gri olduğu için onu biraz renklendirmek ve hareketlendirmek istedik. Bu yüzden bu sezonun gözde trendlerinden olan pastel renkleri kullandık. Turuncu bir kumaş parçasını eteğin alt kısmına diktik, işte karşınızda yepyeni bir etek. Eğer eteğinizi düzgün dikemeyeceğinizi düşünüyorsanız, terziye götürebilirsiniz.

Giysilerinizi yeniden yaratın


Yıllar önce aldığınız ve şimdiye kadar bolca giymeye fırsat bulduğunuz bu hırkayı biliyoruz ki çok seviyorsunuz. (En azından biz seviyoruz ve vazgeçmeye hazır değiliz.) Fakat modası o kadar geçti ki, hiçbir yerde giyemiyorsunuz. Saçmalamayın, tabii ki dolabın derinliklerinde tekrar moda olana kadar beklemeyeceğiz. Yapacağımız şey çok basit, terzilik. Biliyorsunuz ki bu sezon kısa kollu ceket ve hırkalar altın çağlarını yaşıyor, siz de bunlar gibi bir hırkaya sahip olmak istiyorsanız, kesmeye başlayın. Öncelikle hırkanızın bilek lastiğini kesin, sonra da boyunu istediğiniz kadar kısaltın. En son olarak da dikkatlice, hırkanızın sökülmesine fırsat vermeden lastiği dikin. İşte, yepyeni bir hırkanız oldu.

Haberin Devamı

Giysilerinizi yeniden yaratın


Sıradaki işlemimiz biraz daha karmaşık. Uzun ve desenli trençkotumuz gerçekten çok demode görünüyor. Hatta baktıkça bunu almak gibi bir hataya nasıl düştüğümüzü bile gerçekten bilmiyoruz. Rengi geçekten güzel ama böyle bir modelle uyum gösterebileceğini nasıl düşündük hiç bilemiyoruz.
Biz de bunun üzerine bu trençkotu kısaltıp baharlık bir ceket yapmaya karar verdik. Ama uyaralım bu iş biraz daha zor olacak, o yüzden eğer kendinize güvenmiyorsanız, ölçülerinizi alın ve terzinizin kapısını çalın. Biz altı belimizde bitecek şekilde kesmeyi tercih ettik. Ne dersiniz, hoş olmamış mı?

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!