Giymek için birden fazla nedeniniz var

İç çamaşırı dendiğinde en büyük fantezisi g-string’ler olan çoğu kadın, artık en moda detayları iç dünyasına da taşıyor. Sezonda romantik modeller kadar, antibakteriyel pamuklular ve koton balerin takımlar öne çıkıyor.

Haberin Devamı

Ä°ÅžTE ÇEVRECİ İÇ ÇAMAÅžIRLARIÂ

İç dünyanızda fırtınalar kopsa kimin haberi olur? Bu kez durum farklı. Yeni sezonda içinizde esen sert rüzgarları herkes fark edecek. Tabii, bir yere kadarÖ Kıyafetlerinizle bütünleÅŸen iç çamaşırınız sahip olduÄŸu detaylarıyla tarzınızla bütünleÅŸecek. G-String mi, korsajlı üstler mi, Fransız külotları mı? Peki tercihimiz ne olacak? Tasarımcılar, farklı dikim teknikleri, ihtiyaca yönelik tasarımlarının dışında teknolojiyi kullanarak bizler için doÄŸal ya da antibakteriyel seçenekler üretiyorlar. Â

Yeni koleksiyonlarda yer alan antibakteriyel tasarımlar, dikişsiz pamuklu parçalar, dantelliler, gipürler sadece modanın izinden gitmekle kalmıyor, bedenlerimize maksimum konfor taşıyor. Bugün YKM, Boyner, Marks & Spencer, Debenhams gibi mağazalar dışında; Ayyıldız, Zeki Triko, Kom, Women Secret, La Senza’da her zevke uygun bir model var. Bunlar arasında, Bu sütyenin en önemli özelliklerinden biri ise göğüsleri 1.5 beden büyük göstermesi. Ya da, Serfino’nun vücudu sıkmadan saran dikişsiz iç çamaşırları, antibakteriyel yıkama özelliğinden dolayı vücutta, terleme sonucu bakteri oluşumunu engelliyor.

İçimiz dışımız "romantik"

İç çamaşırı trendlerini takip ediyorsanız hemen ekleyelim, tasarımcılar yazı dantel ve gipürler ile karşılaşıyor. Desenli ürünlerde ise çiçek motifleri, kıyafetler kadar içimizi de kuşatmış durumda! Askıları çıkarılabilen, çarpraz veya boyundan bağlanabilen çok amaçlı sütyenler özellikle askılı bluzlar ve sporcu atletleri için ideal. Yine sütyenlerde küçük göğüsler için destekli veya büyük göğüsleri toparlayıcı olanlar çok ilgi görüyor.

Miss Claire İç Giyim Tasarım Koordinatörü Pervin Dirik’e göre sezonda cıvıl cıvıl, çiçekli ve puantiyeli tasarımlar dikkat çekiyor. Dirik: "Düz renkli gruplarda pastel tonlar, ekru, beyaz, belli olmayan, iz bırakmayan ten rengi ve etkileyici siyah çok moda. Ayrıca, fırfırlar, dantel ve fistolar en çok kullanılan detaylar arasında. Yeni İnci, tasarımlarının vazgeçilmez bir özelliği olan seksilik ise bu modellerle bir kez daha ön plana çıkıyor. String’i dantel ve satenler ile kombine edilmiş ürünün hem altı hem de üst kısmı ayrı olarak da satın alınabildiğinden farklı alternatifler yaratılabiliyor. Women Secret’in fiyonklarla süslediği romantik balerin modelleri, benim de favorilerim arasında.

Doğaya duyarlı

La Senza’dan ekolojik hammadde olarak bilinen organik koton ve bambudan yaratılan "Eco La Senza", antibakteriyel özelliğiyle hem doğaya hem de teninize karşı duyarlı bir koleksiyon.

Yazının içinde beyazlı takım: Dantel, lez, brode, gipürü şık aksesuvarlarla tamamlayan Ten, romantik, spor, abiye, otantik tarzdaki tasarımlarında ağırlık olarak beyaz, siyah, ekru, kırmızı, mavi, pembe, gri ve kahve tonların kullanmış.

Laura Baresse Gold Line’ın siyah, ekru, kahverengi ve mor tonlarının ağırlıkta olduğu ürünleri, özel dikim teknolojisi ile dikkat çekiyor.

Miss Claire’in gece elbiseleri için ideal çok amaçlı "Derin Dekolte Sütyen"i, fonksiyonlu akıllı askıları sayesinde, her kıyafetle kullanılabilecek.

Sürprizlerle açık mısınız

Bir mağazanın içinde saatler geçirme durumunu ne zaman Afrodit’e girsem yaşıyorum. Özellikle de Suadiye mağazasında ve sezon başında...

90’lı yılların başında beri aktif olarak hayatımızda! Tasarımlarının bir kısmı kendi üretimi olan marka, Fransa ve İtalya’dan getirdiği kıyafet ve aksesuvarlarını uygun fiyat politikasıyla satarak da gardıroplarımızı renklendiriyor. Bu sezon Afrodit’in yine bizlere hazırladığı bir çok sürpizi var. Modayı yakından takip ediyorsanız, içinde kendi tarzınıza uygun bir şeyler mutlaka bulacaksınız. Gece için önerilen ipek ve saten abiye kıyafetler, özellikle yaklaşan mezuniyet ayında seçenekleriniz arasında yer alacak. Mevsimi trençkotlarla karşılayan markanın, kısa ceket ve mini etekleri, 60’lı yıların izlerini taşıyan mini elbiseleri, şortları, trikoları yeni gardıroplarınızı oluştururken en büyük yardımcınız olacak. Sadece modayı değil, günü yakalayan Afrodit’in haftasonları rahatınız için önerdiği spor takımları, tişört, sweatshirt ve atlet gibi "basic" ürünleri ise ihtiyaç anında kurtarıcı!

MODA HABER

Tarzı değil, kendi bir klasik

Eski tenisçi Fred Perry, kalite ve konfor arayanlar için 40’lı yıllarda kendi adını taşıyan bir klasik yarattı. Markanın geçtiğimiz hafta Nişantaşı’nda açılan Laurel Store’unu ziyaret ettiğimde, modellerin renk ve tasarım detaylarıyla beni çok şaşırttığını itiraf edeyim. Modern - Sports Authentic, Sportswear, sadece Bilstore Kanyon ve Laurel Store’da satılan Classics ve Black Kanvas, ayrıca şu anda ülkemizde satılmayan Comme De Garçons tasarımı ürünler markayı klasik çizgisinden çok uzaklara götürüyor.

Yeşil farkı!

İtalyan Patrizia Pepe, modanın izinden giden kadınlar için bu yaz yine sürprizlerle dolu. Beyaz, kırmızı ve nil yeşili ve bej renklerle yaratılan kombinasyonlar arasından seçtiğim bu elbise öncelikle beni renkleriyle cezp etti. Bu yaz kesim detayları öne çıkan, genelde derin dekolteli düz renklerdeki uçuşan elbiseleri, yine aynı tonlarda veya kontrast renkte ayakkabılar tamamlıyor. Yine Patrizia Pepe yazından bu model, fiyonk detaylarıyla çok şık!

BENİM olmalı

Gücünüzü renklerden alın

Harvey Nichols’da bahar bir başka oluyor! Ünlü markaların birbirinden renkli koleksiyonları arasında, Bottega Veneta’nın minik para çantalı bu kemerlerini sadece fonksiyonel oldukları için değil, renklerinden ötürü de çok beğendim. En sade kıyafete bile bambaşka bir hava katacak bu yeşil çanta ise günün her anına uygun.

Yazarın Tüm Yazıları