Girişimci Çocuk Atölyesi’nden sergi

Güncelleme Tarihi:

Girişimci Çocuk Atölyesi’nden sergi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2018 17:41

Girişimci Çocuk Atölyesi’nden sergi

Haberin Devamı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA’da Girişimci Çocuk Atölyesi, Star Alışveriş Merkezi’nde resmettikleri fikirlerin yer aldığı resimlerden oluşan serginin açılışını gerçekleştirdi.

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) koordinasyonunda, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ve Yalova İl Milli Eğitim Müdürlüğü desteği ile Türkiye’de ilklerden biri olan 10-12 yaş grubu çocuklar için Girişimci Çocuk Atölyesi Projesi hayata geçirildi.

Girişimci Çocuk Atölyesi Projesi kapsamında eğitimini tamamlayan çocuklar projelerini sergilenmek amacıyla Star Alışveriş Merkezi’nde “Proje Sergisi” düzenledi. Serginin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Al Tosun, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Tahsin Becan ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı temsilcileri katıldı. Burada bir konuşma yapan Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun, “Milli eğitim camiası olarak kendine yeten teknolojiyi üretebilecek bir nesil arzuluyoruz. Bu anlamda da eğitimin renklendirilmesi adına bu projeyi önemsiyoruz. Bu 5 günlük eğitimde de özellikle ortaokul seviyesindeki öğrencilerimizin girişimcilik fikirlerinin ortaya çıkartılması bizi memnun etmiştir. Bu programa katkı sunan YTSO ve eğitim camiamızın destekçilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Konuşmaların ardından öğrencilere sertifikaları takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!