Girişimci Adayları, Sertifikaları Başkan Tollu’nun Elinden Aldı

Güncelleme Tarihi:

Girişimci Adayları, Sertifikaları Başkan Tollu’nun Elinden Aldı
Oluşturulma Tarihi: Ekim 27, 2015 17:15

ERDEMLİ BELEDİYESİ, KOSGEB VE İŞKUR ORTAKLIĞINDA DÜZENLENEN GİRİŞİMCİLİK KURSU’NU BAŞARIYLA TAMAMLAYAN 27 KURSİYER, SERTİFİKALARINI ERDEMLİ BELEDİYE BAŞKANI MÜKERREM TOLLU’NUN ELİNDEN ALDI.

Mersin’in Erdemli ilçesinde, Erdemli Belediyesi, KOSGEB ve İŞKUR ortaklığında düzenlenen Girişimcilik Kursu’nu başarıyla tamamlayan 27 kursiyer, sertifikalarını Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu’nun elinden aldı.
Erdemli Belediyesi ve KOSGEB ortaklığında üçüncüsü düzenlenen Uygulamalı Girişimcilik Kursu sona erdi. Kursiyerler, sertifikalarını düzenlenen törenle aldı. Sertifika törenine, Erdemli Belediye Başkanı Tollu da katıldı.
Başkan Tollu, törende yaptığı konuşmada, kursiyerleri kutlayarak, bu kursların Erdemli’de uzun yıllar devam edeceğini söyledi. Bu tür hizmetleri vatandaş odaklı hizmet anlayışıyla hareket ederek yaptıklarını belirten Tollu, “Biz yaptığımız hizmetleri büyük bir arzu ve heyecanla yapıyoruz. Karşılığını aldıkça da gururlanıyoruz. Erdemlili vatandaşlarımızın başarıya ulaşması Erdemli’nin kalkınması demektir. Vatandaşlarımızla el ele vererek Erdemli’yi muasır medeniyetler seviyesine yükselteceğiz. Evde boş boş oturmak yerine, hem kendinize hem de milli ekonomiye katkı sağlama çabanızdan dolayı sizleri tebrik ediyorum. Bu tür eğitimler çok önemlidir ve aldığınız bu belgeler Türkiye’nin her yerinde geçerli, çok kıymetli belgelerdir. Önceleri Erdemli’de vatandaşlarımız için böyle olanaklar yoktu, çevre il ve ilçelere giderek bu belgeyi almaya çalışıyorlardı. Erdemli Belediyesi olarak biz bu hizmeti sizlerin ayağına getirdik. Sizlerin de faydalanmasını istedik ve bu hizmeti sizlere armağan ettik” dedi.
Sertifika almaya hak kazanan kursiyerlere bol kazanç ve başarılar dileyen Tollu, daha sonra girişimci adaylarına sertifikalarını dağıttı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!