Girişimci adayları fikirlerini sundu

Güncelleme Tarihi:

Girişimci adayları fikirlerini sundu
Oluşturulma Tarihi: Şubat 20, 2017 13:50

Girişimci adayları fikirlerini sundu

Haberin Devamı

GAZİANTEP, (DHA) - GAZİANTEP Üniversitesi ve Uluslararası Göç Örgütü işbirliğiyle yürütülen InnoCampus Girişim Hızlandırıcı Programı, hafta sonu etkinliğinin lansmanı yapıldı.

200'ün üzerinde yapılan başvuru arasından seçilen öğrenciler, girişimciler ve girişimci olmaya aday kişilerden oluşan katılımcılar; 17-19 Şubat 2017 tarihleri arasında mentörlerin desteğiyle 36 saat boyunca süren eğitim, atölye çalışmaları ve takım çalışmalarının yapıldığı pafta sonu kampına alındı.

Teknopark Konferans Salonunda yapılan lansmanın açılışında konuşan InnoCampus Kurucu Ortağı Memet Ünsal, “Bu iki gün içinde ruh halimiz biraz değişti. Bazen yorgunduk, bazen de heyecanlandık, motive olduk. Harika bir şey yaptınız ve şimdi çıkıp sunacaksınız" dedi.

Uluslararası Göç Örgütü Program Lideri Pirce Altınok, Türk ve Suriyeli arkadaşların ortak girişimcilik fikirlerini gerçekleştirmek için beraber çalışmalarını görmenin çok sevindirici bir durum olduğunu söyledi.

Proje Koordinatörü İrem Sefa Yayımlar, programın 14 takım halinde yürütüldüğüne değindi. Konuşmaların ardından takımlar iş fikirleri sundu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!