Giresunspor’da neşeli idman

Güncelleme Tarihi:

Giresunspor’da neşeli idman
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 17:57

Giresunspor’da neşeli idman

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, (DHA)- TFF 1. Ligi’nde son haftalarda galibiyet alamayan ancak geçtiğimiz hafta sonu deplasmanda Mersin İdman Yurdu’nu yenerek moral bulan Giresunspor, Samsunspor maçının hazırlıklarına neşeli başladı.

Aksu Mahallesi’ndeki tesislerde kar altına idmana çıkan yeşil beyazlı oyuncuların morallerinin yüksek olduğu gözlendi, futbolcular birbirleriyle kar topu oynadı. Teknik direktör Yücel ildiz nezaretindeki antrenmana Mersin İdmanyurdu maçında omzundan sakatlanan Hüsamettin katılmadı, Özgür can Özcan ise düz koşu yaptı.

Antrenmanın ardından bir açıklama yapan teknik direktör Yücel İldiz, takımın üzerindeki baskının atılması açısından Mersin İdman Yurdu galibiyetinin iyi olduğunu söyledi. İyi mücadele etmelerine karşın bir süredir galip gelemediklerini kaydeden İldiz, “Mersin İdmanyurdu deplasmanı kolay gibi görünüyordu ama değildi. Onlar da çıkış arıyordu. Zamanlama açısından çok iyi bir üç puan aldığımızı düşünüyorum. Üst sıralardaki, takımlarla arada çok fazla puan farkı yok. İki maçımız kaldı. Çok çok önemli müsabakalar bunlar. Oyuncu arkadaşlarımız moralli. İki maçı da çok iyi değerlendirmemiz lazım ki ikinci devreye daha umutlu bakalım” dedi.

Pazartesi günü kendi sahalarında oynayacakları Samsunspor maçına odaklandıklarını ifade eden teknik direktör İldiz, “Samsunspor maçını da kayıpsız geride bırakmak istiyoruz. Bütün maçlar zor geçiyor. Son haftalarda maçlarımızı Pazartesi günleri oynuyoruz. Bazen sonuçlar istediğimiz gibi oluyor ya da olmuyor ancak biz çıkıp kazanmak zorundayız. Kalan iki maçımızı da kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!