Giresunspor Kulüp Başkanvekili Yamak: Giresunspor’a yakışan hoca gelecek

Güncelleme Tarihi:

Giresunspor Kulüp Başkanvekili Yamak: Giresunspor’a yakışan hoca gelecek
Oluşturulma Tarihi: Haziran 15, 2017 15:03

Giresunspor Kulüp Başkanvekili Yamak: Giresunspor’a yakışan hoca gelecek

Haberin Devamı

Hakan KABAHASANOĞLU/GİRESUN, (DHA) - GİRESUNSPOR Kulüp Başkanvekili Nahid Yamak, “Oyun sistemiyle taraftara keyif verecek, üst ligi hedefleyecek, şehir ile bütünleşecek, çok yüklü bir miktarda para talep etmeyecek bir teknik direktör ile el sıkışmak arzusundayız” dedi.

Başkanvekili Yamak, takımın başına getirecekleri teknik adam konusunda açıklamalarda bulundu. Yönetim olarak en iyi ismi takımın başına getirmek için çalışmalara başladıklarını kaydeden Yamak, “Çok büyük bir kariyere sahip olan bir teknik adamı göreve getirdiğinizde başarıya ulaşacağınınız garantisi yok. Bazen genç, hedefleri olan bir hoca ile anlaşırsınız mutlu sona ulaşırsınız. Bunun örnekleri TFF 1. Lig'de var. Disiplinli, maddi ve manevi olarak fedakarlık yapabilecek, projeleri olan ve mesai tanımaksızın çalışacak bir teknik adam ile anlaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı. “Sırf ismi şu veya bu diye hoca alacak değiliz” diyen Yamak, şunları söyledi:

“Göreve getireceğimiz teknik adam projeleri ve yapacaklarıyla bizi inandıracak. Oyun sistemiyle taraftara keyif verecek, üst ligi hedefleyecek, şehir ile bütünleşecek, çok yüklü bir miktarda para talep etmeyecek bir teknik direktör ile anlaşmak arzusundayız. UEFA kriterlerine uyan, borcu bulunmayan, disiplinli, muhteşem bir taraftar desteğini her maçta arkasına alan Giresunspor’da ve benim için dünyanın en güzel şehri olan Giresun’da çalışma fırsatı sağlıyoruz. Güven her şeyin başında gelir. Bizi başarıya taşıyacak bilgiye, güce ve enerjiye kim sahipse o Giresunspor’un hocası olacak.”

(FOTOĞRAFLI)

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!