Giresun'da su terfi istasyonu hizmete açıldı

Güncelleme Tarihi:

Giresunda su terfi istasyonu hizmete açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 10, 2017 15:18

Giresun'da su terfi istasyonu hizmete açıldı

Haberin Devamı

GİRESUN(DHA) - Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü tarafından Erikliman ve Gaziler Mahallesi için yapılan Su Terfi İstasyonu, Belediye Başkanı Kerim Aksu tarafından hizmete açıldı.

Görev süreleri içerisinde sekizinci terfi istasyonunu devreye soktuklarını belirten Başkan Kerim Aksu, “Erikliman ve Gaziler yeni gelişen bölgelerimiz. Gedikkaya ve bu bölgemiz hızla kentleşiyor. Devreye giren terfi istasyonu ile 2 bin 200 aboneye su sağlamış oluyoruz. Giresun büyüyor ve gelişiyor. Belediye olarak önce altyapıdan başlıyoruz. Altyapı olmadan üst yapı olmaz. Muhtarlarımız ve mahalle sakinlerimizle her zaman iletişim halindeyiz. Hizmetlerimizde destek veren meclis üyelerimize, mesai arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Ben de Gaziler Mahallesi’nde oturuyorum ve bu hizmetten yararlanıyorum” dedi.

Başkan Kerim Aksu Terfi Merkezi’nin açılışını, Erikliman Muhtarı İbrahim Aydın, Gaziler Muhtarı Ömer Hamzabaşoğlu ve mahalle sakinleri ile beraber yaptı. Açılışa mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları, belediye yetkilileri ve vatandaşlar da katıldı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!