Giresun’da kar mücadelesi devam ediyor

Güncelleme Tarihi:

Giresun’da kar mücadelesi devam ediyor
Oluşturulma Tarihi: Ocak 30, 2017 14:35

Giresun’da kar mücadelesi devam ediyor

Haberin Devamı

GİRESUN(DHA) Giresun’da kar yağışı etkisini sürdürürken belediye ekiplerinin çalışmaları da aralıksız devam ediyor. Kent merkezinde kapalı yol bulunmuyor.

İl merkezinde 30 santimetreye ulaşan kar kalınlığı, yüksek mahallelerde ise 70 santimetreyi aştı. Kar yağışının yoğunlaşması sonrasında harekete geçen Giresun Belediyesi ekipleri, çalışmaları aralıksız sürdürüyor. Ekiplerin 24 saat çalışmasıyla kent merkezi ile Kayadibi, Samanlıkkıranı, Cumhuriyet, Seldeğirmeni, Kavaklar, Çaykara, Yalı, Aydınlar ve Küçükköy mahallelerinde ana yollar ulaşıma açık tutuldu.

Konuyla ilgili bilgi veren Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu, şehir sınırları içerisinde kapalı yol bulunmadığını ve ekiplerin 24 saat görev yaptığını belirterek, “Greyder, dozer, küçük kepçe ve özel donanımlı kar küreme aracı ile yolları açık tutuyoruz. Kar yağışı aralıklarla devam ediyor. Açtığımız yolları tekrar açmak zorunda kalıyoruz. Buzlanmaya karşı da tuz ve solüsyonla yollar kontrol altına alınıyor. Yaklaşık 200 kişilik kürek ekibimiz meydanları ve yaya yollarını temizlemeye devam ediyor” dedi. Başkan Vekili Yusufağaoğlu, kar yağışının Perşembe gününe kadar devam edeceğine dikkat çekti ve zorunlu kalınmadıkça özel araçlarla trafiğe çıkılmamasını istedi.
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!