Giresun'a dolmuşçulardan kombine desteği

Güncelleme Tarihi:

Giresuna dolmuşçulardan kombine desteği
Oluşturulma Tarihi: Eylül 06, 2012 15:54

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekiplerinden Giresunspor'a maddi destek sağlamak amacıyla, kentte faaliyet gösteren Hastane Dolmuş Durağı Kooperatifi üyeleri, 14 bin lira değerinde 56 adet kombine bilet aldı.

Kulüp başkanı Mustafa Temel Bozbağ, kooperatif bahçesinde düzenlenen törende, devraldıkları kulüpte bu sezon her anlamda verimli çalışmalar yaptıklarını, bunun en önemlisinin de takımı içinde bulunduğu ekonomik sıkıntıdan çıkarmak olduğunu söyledi.

Bozbağ, sıkıntılı dönemi atlatıp takımı lige en iyi şekilde, sorunsuz başlatmak istediklerini ve bürokratlar, şehrin ileri gelenleri ile halkın da desteğiyle bunu başaracaklarına inandıklarını belirtti.

Giresunspor'un daha iyi yerlere gelebilmesi için sadece yönetimin değil tüm kesimlerin her türlü desteğine ihtiyaçları olduğuna değinen Bozbağ, şöyle konuştu:
“Her konuda şehrin tüm kesiminin desteğini yanımızda görmek bizi mutlu eder. Bu desteklerden biri de dolmuş kooperatif üyelerimizin kombine bilet alarak sağladığı ekonomik katkıdır. Üyelere dağıtılmak üzere 56 kombine bilet alarak takımın bundan sonraki ve geçmişteki ödemelerine katkıda bulundular. Bu destek Giresun'un el ele verdiğinde, birleştiğinde neler yapabileceğini gösteriyor. Göreve geldiğimizde herkes çok umutsuz bir tablo görüyordu. Takım kurtulmayacağı inancı hakimdi. Ama biz bunu el ele vererek aştık.”

Kooperatif başkanı Çağlar Doğan ise geçen yıl da takıma 36 bin lira gibi bir yardımda bulunduklarına dikkate çekerek, “Sadece dolmuş camiası değil Giresun'un ekmeğini yiyen, burada iş yapan herkesin takıma destek vermesi gerekir. Dolmuşçular bu anlamda önde duran kesim ama tüm esnafın destek olmasını isteriz. Giresunspor, Giresun için bir değer ve markadır. Giresunspor'un layık olduğu konum 2. lig değildir. Bu konuda bizler üzerimize düşen ne varsa bundan sonra da her zaman yapmaya hazırız” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!