Giresun İl Emniyet Müdürlüğü’nden “Genç Çotanaklar Tribünde, Tribünler Güvenli Ellerde” Projesi

Güncelleme Tarihi:

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü’nden “Genç Çotanaklar Tribünde, Tribünler Güvenli Ellerde” Projesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2015 12:54

GİRESUN İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜN'DEN "GENÇ ÇOTANAKLAR TRİBÜNDE,TRİBÜNLER GÜVENLİ ELLERDE" PROJESİ. GİRESUN İL EMNİYET MÜDÜRÜ UĞUR ÖZTÜRK HEDİYE TAKDİMİNDE BULUNDU.

Giresun İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Giresun ili çocuklarına ve gençlerine futbolu sevdirerek geleceğin bilinçli taraftar ve tribün profilinin yetiştirilmesini sağlamak amacıyla ’Genç Çotanaklar Tribünde, Tribünler Güvenli Ellerde” isimli proje hazırlandı.
Bu kapsamda projeye İl Milli Eğitim Müdürlüğünce belirlenen 3 ortaokuldan toplam 30 öğrencinin katıldı. Proje ile ilgili bilgi veren İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk "Polis yalnız suçun oluşmasını bekleyen, pasif bir gözetleyici olmayıp, sosyal projeleri hayata geçirerek suçun oluşmasına engel olmakta aktif rol almaktadır. ’Genç Çotanaklar Tribünde, Tribünler Güvenli Ellerde’ projemizle gençlerimizin Giresunspor’u desteklemeleri ve aralarındaki ki birlik ve beraberliği sağlayarak, onların futbola olan ilgilerinin arttırılmasıyla stadyumların şiddetten ve fanatizmden arındırılarak farkındalık oluşturulmasını amaçlıyoruz" dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!