Giresun 4 oyuncu ile anlaştı

Güncelleme Tarihi:

Giresun 4 oyuncu ile anlaştı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 28, 2010 14:55

Bank Asya 1. Ligi'nde mücadele eden Giresunspor'un basın sözcüsü Ali Akdağ, transfer çalışmalarının devam ettiğini, kadrolarına kattıkları 7 oyuncunun ardından 4 oyuncu ile daha prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi.

Haberin Devamı

Akdağ, kulüp tesislerinde düzenlediği basın toplantısında, Şenol Demirci ile sözleşme yenilediklerini, dış transferde ise Altay'dan Onur Nasuhoğulları, Kocaelispor'dan Adem Çalık, Karabükspor'dan Aydın Çetin ve Brezilya'dan 3 oyuncu ile anlaştıklarını hatırlatarak iyi bir kadro oluşturmak için çalıştıklarını ifade etti.

Bir süredir görüşme halinde oldukları Gaziantepspor'dan Ümit Tütünci, Konyaspor'dan Volkan Koçaloğlu, Kartalspor'dan kaleci Oğuz Dağlaroğlu ve Kocaelispor'dan kaleci Fevzi Tuncay ile prensip anlaşmasına vardıklarını kaydeden Akdağ, ayrıca Konyaspor'dan Mehmet Ayaz ile de görüşmelerinin devam ettiğini, anlaşma sağlanan oyuncularla birkaç gün içinde resmi sözleşme imzalanacağını söyledi.

Ali Akdağ, taraftarların arzu ettiği bir takımı oluşturma çabası içinde olduklarını da belirterek "Ayak oyunlarına rağmen yılmadan takımımızı layık olduğu yere getirmek arzusundayız. Bunu da başaracağız" dedi.

Haberin Devamı

Basın sözcüsü Akdağ, 4 Temmuz'da sahaya inerek yeni sezonun startını vereceklerini de sözlerine ekledi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!