Giray Bulak'tan Nevşehirspor'a yardım eli

Güncelleme Tarihi:

Giray Bulaktan Nevşehirspora yardım eli
Oluşturulma Tarihi: Ocak 06, 2006 15:13

Turkcell Süper Lig'de mücadele veren Denizlispor'da, teknik direktörü Giray Bulak, Üçüncü Futbol Ligi 1. Grup'ta oynayan Nevşehirspor Kulübü'ne yardım sözü verdi.

Bulak, Nevşehir Genç İşadamları Derneği Yönetimi'nin Nevşehirspor yönetimini devir almasından mutluluk duyduğunu belirtti.

Ankara'da kendisi ile görüşen ve destek isteyen Nevşehirspor yöneticileri ile 11 Ocak'da Nevşehir'de biraraya geleceklerini ifade eden Bulak, Nevşehirspor'a ilk etapta futbolcu transferi konusunda görüşmelerde bulunacaklarını kaydetti.

Nevşehirspor'un yeni yönetiminin anlaşma sağlamaya çalıştığı teknik direktör Ekrem Erdoğdu ile yakın bir dostluğu bulunduğunu belirten Bulak, şunları söyledi: “Bu nedenle Nevşehirspor ile ilgileniyorum. 11 Ocak'ta Nevşehir'e gelerek kulüp yöneticileri ve Ekrem hocayla biraraya geleceğiz. Nevşehirspor yıllardır profesyonel liglerde mücadele eden, bizimde zaman zaman ilgilendiğimiz bir takım olmuştur. Bu nedenle, Ekrem hocanın Nevşehirspor'da göreve başlaması ile takımının bu yıl ligden düşmemesi için elimizden geleni yapacağız.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!