Giray Bulak: Yabancı sınırı 3 olsun

Güncelleme Tarihi:

Giray Bulak: Yabancı sınırı 3 olsun
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2007 14:50

Vestel Manisaspor Teknik Direktörü Giray Bulak, yabancı transferinin 3 oyuncuyla sınırlandırılmasından yana olduğunu belirtterek, "Yabancı kaleci transferi de zorlaştırılsın" dedi.

Giray Bulak, Tarık Almış Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, kadroyu daraltacaklarını, yönetimin ücretlerinde indirime gitme konusunda anlaşacağı oyuncularla yollarına devam edeceklerini kaydetti.

Yabancı oyuncu sayısı konusundaki görüşlerini de belirten Bulak, şöyle konuştu:
“Bu konuda federasyon haklı olarak direniyor. 4 kulüp de kendi menfaatleri adına direniyorlar. Bana göre sınırlama olmalı ve bu sayı 3'e çekilmeli. Hatta kaleci kısıtlaması da getirilmeli. Yurt dışından kaleci getirilmesi zorlaştırılmalı.”
Bulak, yarın başlayacak Kızılcahamam kampında 4-5 hazırlık maçı yapacaklarını belirterek, “Bu kampın ardından 20 Temmuz ile 1 Ağustos arasında Kartepe kampımız başlayacak. Orada İddaa Turnuvası'na katılacağız. 4-5 hazırlık maçı da orada yapacağız. İlk etap kampımızda kadromuzda daraltmalar olacak. Sonuç olarak 23-25 kişilik kadroyla döneceğiz. Şu anda 33 oyuncu ile çalışıyoruz. Milli maçlar dolayısıyla Kalabane, Ankara kampına direkt katılacak. Burak ve Fevzi aramızdan ayrıldı. Fevzi'nin yerine Bülent dönüş yaptı, Burak'ın yerine de Johanna'yı almak istiyoruz. Bugün kendisi Manisa'da olacak. Yönetimle görüşmesinden sonra ümit ediyorum ki, o da kadromuza dahil olacak. Bizim için daha da önemlisi Bülent, Okan, Zelenka gibi oyuncuların geriye dönmüş olmasıdır.”

Vestel Manisaspor İdari Menajeri Mustafa Turgat, Danimarka'nın Odesa takımına gitmek isteyen Brezilyalı forvet Reinaldo'nun bu isteğine sıcak baktıklarını belirtti. Turgat, Hakan Balta ve Selçuk İnan ile ilgili teklifler gelirse değerlendirmeye alabileceklerini bildirdi.

Basın toplantısına katılan futbolculardan Okan Koç, geçen sezon sıkıntılı günler yaşadıklarını, yeni dönemde daha iyi bir performans sergileyeceklerine inandığını söyledi.

Sezer Öztürk ise geçen sezon adaptasyon sorunu yaşadığını belirterek, “ Bu sezon her şeyin daha iyi olacağına inanıyorum. Hedefimiz ilk 6-7 arasına girmek olacaktır” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!