Giovani Dos Santos geldi

Güncelleme Tarihi:

Giovani Dos Santos geldi
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2010 10:01

Galatasaray'ın yeni transferi Giovani Dos Santos Ramirez, İstanbul'a geldi.

Haberin Devamı

Giovani dos Santos geldi / Galeri

İngiltere'nin Tottenham Kulübü'nden sezon sonuna dek kiralanan Meksikalı futbolcu, Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Haldun Üstünel ile birlikte İstanbul'a gelirken, Atatürk Havalimanı'nda yaklaşık bin taraftar tarafından coşkuyla karşıladı. Kapıdan ilk göründüğü anda taraftarların üzerine hücum ettiği Dos Santos'u, emniyet görevlileri geri çekti. Gelen yolcu bölümünde bir süre bekletilen oyuncu, daha sonra kalabalığın arasında güçlükle geçirilerek otomobile bindirildi ve kalacağı otele götürüldü.

Bu arada, Meksikalı futbolcuyu görebilmek için reklam panosunun üzerine çıkan bir taraftar, pano devrilince büyük tehlike atlattı.

Yaklaşık 2 saat rötarla İstanbul'a gelen Dos Santos'u bekleyen taraftarlar, oyuncunun ardından perondan çıkan yönetici Haldun Üstünel'e de büyük sevgi gösterilerinde bulundu. Taraftarların, “En büyük transfer Haldun Üstünel” şeklindeki tezahüratları ve pankartları dikkati çekti.

Haberin Devamı

Taraftarlar ayrıca, üst üste 3 transfer gerçekleştiren yöneticiye, esprili şekilde “Yeter Haldun Üstünel, yeter” şeklinde tezahüraratta bulundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!