Gima, Ankara’da yeniden tüketicileriyle buluştu

Güncelleme Tarihi:

Gima, Ankara’da yeniden tüketicileriyle buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 30, 2017 12:35

Gima, Ankara’da yeniden tüketicileriyle buluştu

Haberin Devamı

ANKARA (DHA) - Sabancı Holding ve Carrefour iştiraki CarrefourSA, Türkiye'nin ilk süpermarket zinciri Gima’yı, doğduğu şehir Ankara’nın Keçiören ilçesinde yeniden hizmete açtı.

CarrefourSA Genel Müdürü Hakan Ergin, Süper – Gurme – Mini Satış Direktörü Ayten Erçevik ve İcra Kurulu Üyeleri’nin katılımıyla 30 Mayıs Salı günü Ankara’nın Keçiören ilçesi Kuyubaşı semtinde tüketicilerin yoğun ilgisiyle açılan Gima, 700 metrekare alanı tüketicilerin hizmetine sunuldu.

 “GİMA’YI YENİDEN MÜŞTERİLERİMİZLE BULUŞTURMAKTAN GURUR DUYUYORUZ”

En başından beri ‘önce müşteri’ felsefelerinden ödün vermediklerini ve tüketici taleplerini dikkate alarak Gima yatırımına karar verdiklerini vurgulayan CarrefourSA Genel Müdürü Z. Hakan Ergin, şöyle konuştu:

“Gima, Ankaralılar için duygusal bağa sahip bir oluşum. Ankara’da doğmuş ve Türkiye geneline yayılmış olan böylesi büyük bir markayı yeniden tüketicilerle buluşturmaktan gurur duyuyoruz. Uzun zamandır tüketicilerimizden bu yönde talepler alıyorduk. Tüketicisini dinleyen bir marka olarak Gima’yı yeniden ve yine ilk kez Ankara’da hizmete açmaya karar verdik. Kuyubaşı'nda hizmete giren Gima'nın performansını gözlemleyip, tüketicilerimizden değerlendirmeler aldıktan sonra atacağımız adımları şekillendireceğiz.”

“MAHALLE KÜLTÜRÜNÜ YAŞATMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

CarrefourSA Süper – Gurme – Mini Satış Direktörü Ayten Erçevik ise şunları söyledi:

“Gima’nın geçmişten gelen sıcak ve mahalle kültürünü CarrefourSA’nın deneyimiyle yaşatmaya devam ediyoruz. Gima, sebze – meyveden taze balığa, süt ürünlerinden şarküteriye, pastadan ekmeğe ve yerel ürünlere kadar tazelikten ödün vermeden, kaliteli ve geniş bir ürün yelpazesiyle tüketicilerini karşılarken aynı zamanda da uygun fiyat politikasıyla tüketiciler için alışverişin hesaplısı anlamı taşıyor.”

(FOTOĞRAFLI)

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!