Gıda kümesinden Barselona çıkarması

Güncelleme Tarihi:

Gıda kümesinden Barselona çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Nisan 28, 2016 10:49

DENİZLİ İhracatçılar Birliği'nin (DENİB) Ekonomi Bakanlığı'nın desteğiyle yürüttüğü URGE Projesi kapsamında oluşturulan DENİB Gıda Kümesi, İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Alimentaria Fuarı'na katıldı.

Haberin Devamı

Fuarda stant açan Denizlili gıda üreticileri, kent ve ürünler hakkında katılanları bilgilendirdi.
DENİB Gıda Kümesi, 25-28 Nisan tarihleri arasında İspanya'nın Barselona kentinde düzenlenen Alimentaria Fuarı'na katıldı. Gıda Kümesi'nde yer alan Altıntop Kuruyemiş, Çalışkan Tarım, Ece Kuruyemiş, Hacı Şerif, Kırbıyık Kuruyemiş, Kocabaylar Seracılık, Nutova Gıda ve Taslacılar Dış Ticaret'ten oluşan 8 firmadan 16 kişilik heyet, fuarda stant açarak pazarlama ve tanıtım çalışması yaptı. Fuarın ilk gününde DENİB standını Barselona Başkonsolosu Emir Sağlam Yüksel ve Barselona Ticaret Ataşesi Ayfer Çomoğlu ziyaret etti. Başkonsolos Yüksel, stantta firma temsilcileriyle konuştu ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.
DENİB Yönetim Kurulu üyesi Hüseyin Memişoğlu ve Süreyya Çalışkan, fuar boyunca açılan stantta, Denizli ve sanayisi hakkında ziyaretçilere tanıtım yaptıklarını, Gıda Kümesi'ni oluşturan firma temsilcilerinin de ürünlerini tanıttığını, ilgiden memnun olduklarını söyledi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!