Ggk Tarafından Okula Güvenlik Konteynırı Verildi

Güncelleme Tarihi:

Ggk Tarafından Okula Güvenlik Konteynırı Verildi
Oluşturulma Tarihi: Aralık 24, 2015 16:17

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ ADIYAMAN GENÇ GİRİŞİMCİLER İCRA KURULU ÜYELERİ, ADIYAMAN MALAZGİRT ORTAOKULU'NA GÜVENLİK GÖREVLİSİ KONTEYNIRI VERİLDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Adıyaman Genç Girişimciler İcra Kurulu üyeleri tarafından imkanları kısıtlı olan ve güvenlik problemi yaşayan Malazgirt Ortaokulu’na güvenlik konteyneri bağışladı.
Konteyner, öğrenci güvenliği nedeniyle okulun girişinde sürekli güvenlik görevlisi bulundurmak isteyen Malazgirt Ortaokulu idaresine teslim edildi. Güvenlik kulübesi olarak kullanılacağı belirtilen konteyner, öğrencilerin ve okul idarecilerinin yüzünü güldürdü. sosyal sorumluluk bilinci kapsamında konteyneri temin ettiklerini belirten Adıyaman Genç Girişimciler İcra Kurulu Başkanı Abdulgani Bereket, “Bizler Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu olarak sosyal sorumluluk projelerine ağırlık vereceğimizi sürekli dile getiriyoruz. Bu yaptığımız yardım ise bunlardan bir tanesi. İcra mahallelerdeki okullarımızın tabi ki sıkıntıları bir hayli fazla. Bizler de imkanlarımız ölçüsünde öğrencilerimizin güvenliğinin sağlanması için okul idaresinin talebini geri çevirmeyerek, güvenlik konteyneri bağışladık. Devletimiz her okulumuza yetişemeyebilir. Her okulun imkanları da birbirinden farklıdır. Bizde GGK olarak bu gibi etkinliklerle ihtiyaçlara cevap vererek sosyal sorumluluk projeleri gerçekleştireceğiz. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Okul Müdürü Muhyeddin Tanrıverdi ise, yapılan bu bağıştan mutluluk duyduğunu belirterek Adıyaman Genç Girişimciler Kurulu üyelerine teşekkür etti. GGK üyeleri, öte yandan 27 Aralık Pazar Günü Adıyaman Belediyesi Konferans Salonunda sergilenecek olan, “Sünger Bob” isimli çocuk tiyatrosu için Malazgirt Anaokulu öğrencilerine bilet hediye etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!