GGC’den ‘Ankara’ Çıkarması

Güncelleme Tarihi:

GGC’den ‘Ankara’ Çıkarması
Oluşturulma Tarihi: Ocak 08, 2016 15:42

GAZİANTEP GAZETECİLER CEMİYETİ (GGC) BAŞKANI İBRAHİM AY VE BERABERİNDEKİ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ANKARA’DA BİR DİZİ ZİYARETTE BULUNDULAR. ÖNCE TBMM’DEKİ GAZİANTEP MİLLETVEKİLLERİNİ ZİYARET EDEN HEYET, DAHA SONRA AK PARTİ GENEL SEKRETERİ VE GAZİANTEP MİLLETVEKİLİ ABDÜLHAMİT GÜL'Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİLER.

Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti (GGC) Başkanı İbrahim Ay ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri Ankara’da bir dizi ziyarette bulundular.
TBMM’deki Gaziantep Milletvekillerini ziyaret eden gazeteciler, son olarak ise Ak Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül’ü makamında ziyaret etti. GGC heyeti, milletvekillerine Gaziantep’e yaptıkları hizmetlerden dolayı üzerinde isimlerinin yazıldığı, Gaziantep’e özgü bakır işlemeli şilt verdi. Ziyarette çalışmalarını anlatan GGC Başkanı Ay, milletvekillerini 17 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek ‘2015 Basın Ödülleri Yarışması’ ödül törenine davet etti. GGC Başkanı İbrahim Ay başkanlığında Yaşar Yavuz, Mehmet Boncuk, Hacı Salıcı, Gülşah Sert ve Aydın Akyürek’ten oluşan GGC heyeti önce Ak Parti Gaziantep Milletvekilleri Nejat Koçer, Şamil Tayyar, Mehmet Erdoğan, Abdülkadir Yüksel, Canan Candemir Çelik, Ahmet Uzer ve CHP Gaziantep Milletvekili Mehmet Gökdağ’ı ziyaret ederek, görevlerinin hayırlı olmasını diledi. Heyet daha sonra ise Ak Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül’ü makamında ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi verdi.
MİLLETVEKİLLERİNDEN GGC’YE TAM NOT
Ziyarette GGC’nin çalışmaları hakkında değerlendirmede bulunan Gaziantep milletvekilleri, Gaziantep Gazeteciler Cemiyeti’nin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve bu çalışmalara her zaman destek vermeye hazır olduklarını belirtti. Heyet, GGC’nin özellikle çalışanlara yönelik hayata geçirilecek olan Toplu Konut Projesindeki başarısının son derece önemli olduğuna dikkat çekti. Milletvekilleri, GGC’nin hizmetlerinden ötürü kendilerine takdim ettiği Gaziantep’e özgü bakır işlemeli şilt için Başkan İbrahim Ay ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti. Milletvekilleri üzerinde isimleri yazılı olan GGC şiltini odalarının en güzel yerinde muhafaza edeceklerini ifade etti.
BAŞKAN AY ZİYARETLERİ DEĞERLENDİRDİ
GGC heyeti olarak Ankara’da gerçekleştirdikleri ziyaretleri değerlendiren Başkan İbrahim Ay, Gaziantep milletvekillerine gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle teşekkür etti. Gaziantep milletvekillerinden programları nedeniyle Ankara’da bulunmayan isimlere de daha sonra yeniden ziyarette bulunacaklarını belirten Başkan Ay, "Milletvekillerimizle son derece verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Toplu Konut Projemiz başta olmak üzere GGC olarak yaptığımız çalışmaları anlattık. Tüm milletvekillerimizi 17 Ocak’ta bu yıl ikincisini gerçekleştirerek geleneksel hale getireceğimiz ‘2015 Basın Ödülleri Yarışması’ ödül törenine davet ettik. Milletvekillerimizde Gaziantep için yapılacak yeni yatırımlar ve genel çalışmalar hakkında bizleri bilgilendirdiler. Her açıdan verimli bir görüşme oldu. Tüm milletvekillerimize marifet iltifata tabidir anlayışı ile hizmetleri nedeniyle üzerinde isimlerinin bulunduğu GGC şilti takdim ettik’’ diye konuştu.
GAZİANTEP ANKARA’DA ÇOK GÜÇLÜ
GGC Başkanı İbrahim Ay, Gaziantep’in Ankara’da temsil noktasında güçlü olmasının kent adına büyük bir şans olduğuna dikkat çekti. Ay, "Son ziyaretlerimizde bir kez daha gördük ki, Gaziantep gerçekten çok şanslı bir dönem yaşıyor. Ankara’da temsil noktasındaki bu güç doğal olarak hizmetlere de yansıyor. Başta Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, Ak Parti Genel Sekreteri Abdülhamit Gül, ve TBMM’de son derece önemli komisyonlarda görev alan milletvekillerimizle Ankara’da ne kadar güçlü olduğumuzu gördük. Gaziantep yerelinde de Ankara’daki bürokrasiyi çok iyi bilen ve bakanlık kuruculuğu yapmış Büyükşehir Belediye Başkanımız Fatma Şahin’in olması Ankara ile olan ilişkileri son derece verimli hale getiriyor. Gaziantep bana göre önümüzdeki süreçte hizmet açısından altın çağını yaşayacaktır. Temennimiz de budur’’ dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!