GEV'in yeni Başkanı Hasan Boğa oldu

Güncelleme Tarihi:

GEVin yeni Başkanı Hasan Boğa oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 07, 2018 14:36

GEV'in yeni Başkanı Hasan Boğa oldu

Haberin Devamı

ADANA, (DHA)- ADANA'da Güney Eğitim Vakfı'nın (GEV) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Boğa oldu.
Genel Kurul toplantısında görev süresi dolan yönetim kurulu üyelerinin yerine seçim yapılarak vakfın yeni yönetim kurulu belirlendi. Hilton Oteli'nde düzenlenen genel kurulun açılış konuşmasını yapan vakfın 12. dönem Başkanı Şadi Alyeni, gönüllü olmanın vatandaş olmanın bir ifadesi ve içinde bulunduğumuz insani ilişkilerin ayrılmaz bir parçası olduğuna vurgu yaptı. Alyeni, "STK'larda, 'güven verilmez, güven alınır' yaklaşımıyla, gerek toplumun içinden gerekse devletten bu güveni almak gerekir. Bu da öncelikle 'şeffaflık ve hesap verebilirlik' ile mümkündür. Güney Eğitim Vakfı, kurulduğu günden bu güne tüm yönetim kurulları ile bu güveni sağlamış şeffaflık ve hesap verebilirlik konusunda rüştünü ispat etmiştir.  Bu vesile ile dayanışma ve bağlılık örneği göstererek her türlü etkinliklerimize katılan tüm gönüllülere şükranlarımı sunuyorum" dedi.
BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ, SİZ YOKSANIZ BİR EKSİĞİZ
13'ncü dönemde Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini üstlenen Hasan Boğa ise vakfın her geçen gün daha fazla büyüdüğünü ve daha fazla öğrenciye burs verdiğini belirtti. Vakfın çalışmalarının başarıya ulaşmasının üyelerin maddi ve manevi katkıları ile mümkün olacağını ifadede eden Boğa, "Vakfımızın bir sloganı bunu çok güzel özetlemektedir; 'Biz büyük bir aileyiz, siz yoksanız bir eksiğiz.' Bugün vakfımızın yönetim kurulunda bulunmayan ancak vakfın gönül kurulunda yer alan burada bulunan ve bir sebeple aramızda olamayan herkesi vakfa katkı sağlamaya davet ediyorum"diye konuştu.
Genel kurul sonucuna göre GEV Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Hasan Boğa, Ata Karazincir, Cahit İncefikir, Ercan Acımış, Gökhan Morgül, Ümit Onatça, Yusuf Karataş
 
FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!