Gestaş, Kurban Bayramı yoğunluğuna hazır

Güncelleme Tarihi:

Gestaş, Kurban Bayramı yoğunluğuna hazır
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 25, 2017 11:15

Gestaş, Kurban Bayramı yoğunluğuna hazır

Haberin Devamı

ÇANAKKALE Boğazı ile adalar hattında yolcu ile araç taşımacılığı yapan Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş., 10 günlük Kurban Bayramı tatilindeki yoğunluğa karşı gerekli önlemleri aldı. Bayram tatili boyunca Çanakkale Boğaz hattındaki, Çanakkale-Kilitbahir-Eceabat hattında 8, Lapseki-Gelibolu hattında 4 gemiyle 24 saat boyunca saatsiz seferler yapılacak. Bozcaada ve Gökçeada'ya da 3'er feribot ile seferler gerçekleştirecek.

4 günlük Ramazan Bayramı tatilinde 24 saat kesintisiz seferlerle yoğunluğu karşılayan Gestaş, Kurban Bayramı'nda da aynı hizmetle tatilcileri boğazın bir yakasından diğer yakasına en kısa sürede ulaştırmak için çalışacak. Gestaş, 4 günlük Ramazan Bayramı tatilinde gidiş ve dönüş yaklaşık 2 bin 46 seferde 82 bin 260 araç taşırken, Kurban Bayramı'nda bu sayının daha da artması bekleniyor. Çanakkale-Kilitbahir-Eceabat hattında 8, Lapseki-Gelibolu hattında 4, Gökçeada ve Bozcaada hattında 3'er, Güney Marmara hattında 2, adalar için deniz otobüsü ile hizmet veren şirket, 21 gemilik filosuyla 10 günlük Kurban Bayramı tatili boyunca haftanın yedi günü 24 saat hizmet verecek.

Gestaş'ın, Geyikli-Bozcaada ve Kabatepe-Gökçeada hattında yaz döneminde devam eden online bilet uygulaması Kurban Bayramı tatili boyunca da devam edecek. Bozcaada ve Gökçeada'ya gelen yerli ve yabancı turistlere dönüşlerde geçiş kolaylığı sağlayan bu sistem, Kurban Bayramı tatilinde de adadaki ulaşımı bir hayli rahatlatacak. Saat 20.00'ye kadar olan seferlerde www.gdu.com.tr üzerinden veya 444 0 752 numaralı çağrı merkezinden rezervasyon yaptırılması gerekecek. Saat 20.00'den sonraki seferler ise sıra usulüne geçilecek.

Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!