Gestaş gençlerin yurt dışı hayallerini gerçekleştiriyor

Güncelleme Tarihi:

Gestaş gençlerin yurt dışı hayallerini gerçekleştiriyor
Oluşturulma Tarihi: Haziran 03, 2017 14:53

Gestaş gençlerin yurt dışı hayallerini gerçekleştiriyor

Haberin Devamı

ÇANAKKALE'deki Gestaş Deniz Ulaşım A.Ş. üniversite mezunu 15 genci yabancı dil eğitimi için 2 ay tam burslu olarak Malezya'ya gönderecek.

Gestaş, 'Çanakkale'nin gençleri Gestaş ile dünyaya açılıyor' projesinin ikincisini gerçekleştiriyor. Projenin ilkinde Çanakkale'de eğitim gören 31 başarılı öğrenciyi Bosna Hersek'e götüren Gestaş, bu kez 15 gencin 2 ay tam burslu olarak Malezya'da İngilizce eğitimi almasını sağlayacak. Malezya'ya gitmek isteyen üniversite mezunu gençler, 2-10 Haziran 2017 tarihleri arasında www.gdu.com.tr ve http://www.gdu.com.tr internet adresinden online başvuruda bulunacak. Başvuruları değerlendirilen adaylara online olarak İngilizce yeterlilik sınavı yapılacak. İngilizce yeterlilik sınavını başarıyla geçen adaylar, daha sonra mülakata girecek. Daha sonra 15 aday, Gestaş sponsorluğunda Malezya'da 2 ay boyunca tam burslu İngilizce eğitim almaya hak kazanacak.

Gestaş'ın yabancı dil eğitimine başvuracak adaylarda lisans mezunu olma şartı aranacak. Diğer başvuru şartları ise, en az son 7 yıldır Çanakkale'de ikamet ediyor olmak ile 30 yaşını doldurmamış olmak, az veya orta seviyede İngilizce biliyor olmak olarak belirlendi. Malezya'da 2 ay boyunca tam burslu olarak Uluslararası Albukhary Üniversitesi'nde eğitim görecek 15 Çanakkaleli genç arasından başarılı olanlar, Proje Yönetimi Eğitimi, İnsan Kaynakları Eğitimi ve Yönetici Asistanlığı Eğitimi de almaya hak kazanacak. İş dünyasına atılacak olan yada kariyerlerinin başında olan gençler, kişisel gelişimlerinin yanı sıra ülkelerarası kültürel etkileşim imkanı da bulacak. Malezya'nın en büyük eğitim kurumlarından biri olan Uluslararası Albukhary Üniversitesi'nin tesislerinde konaklama, uluslararası akademisyenler eşliğinde yabancı dil eğitiminin yanı sıra, uzak doğunun mistik ülkesi Malezya'da gezi turları gençlerin vizyonunu genişletecek.

"ÇANAKKALE'NİN GENÇLERİ VİZYON KAZANACAK"

Projeyle ilgili değerlendirmelerde bulunan Gestaş Genel Müdürü Volkan Uslu, Çanakkale'ye değer katacak, Çanakkale'nin gelişimi için potansiyelini harcayacak, Çanakkale'ye yön verecek gençler ortaya çıkarmayı hedeflediklerini söyledi. Uslu, "Biz Çanakkale'nin gençlerine yatırım yapmanın, İngilizce öğrenmelerine ya da İngilizcelerini yurt dışı deneyimiyle geliştirmelerine vesile olmanın önemini biliyoruz. Gestaş olarak hedefimiz, Çanakkale'nin gençlerine yatırım yaparak, bu şehirde yaşamış, bu şehirde büyümüş, bu şehrin havasını solumuş gençlerin vizyonunu genişletip, ileride Çanakkale'ye hizmet etmelerini sağlamak. Ne kadar kaliteli bireyler, bu şehre hizmet ederse Çanakkale o kadar gelişir. Çanakkaleli olup, vizyonu açık, yabancı dili olan, Çanakkale'nin çeşitli kademelerinde hizmet edecek gençlerin hem eğitimine, hem de dünya görüşlerine katkıda bulunmak istiyoruz" dedi.

Mustafa SUİÇMEZ / ÇANAKKALE, (DHA)

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!