Geri sayım sonuçlandı

Uzun bir aradan sonra beşinci albümünü piyasaya süren Özlem Tekin, albüm tanıtımını Yeni Melek’te verdiği konserle gerçekleştirdi.

Konserden önce gazetecilerin sorularını yanıtlayan Tekin, ‘Bir yıldır Özlem Tekin olarak konser vermedim. Ama Ozz grubu olarak birçok yerde çıktık. Yeni albümümde daha sert ve daha canlı, heyecanlı parçalar var. Albümümün adı ‘109876543210’. Çünkü geri sayımdan sonra hep heyecanlı şeyler olur’ dedi. Rock müziğin çılgın ismi, özel hayatıyla ilgili soruları ise ‘Güzel bir ilişkim var ama siz bilmiyorsunuz’ sözleriyle geçiştirdi.

Ufukta evlilik yok

Ece Erken, geçtiğimiz hafta sonu Etiler Keops Bar’da sahneye çıkan İbrahim Tatlıses’i dinlemeye gitti. Yanında ne sevgilisi Tuncer Öztarhan ne de annesi vardı. Onun yerine arkadaş grubuyla eğlenmeyi tercih eden Erken, evlenmeyi düşünüp düşünmediği sorularına ‘Öyle bir planım yok. Geçen yılı çok tembel geçirdim, bu yıl tek istediğim iyi projelere imza atmak’ diye karşılık verdi.

Renkli koleksiyon

Yaz aylarının yaklaşmaya başladığı şu günlerde açık havada verilen davetlerin sayısında da bir artış söz konusu. Bu davetlerde gözlerin üzerinizde olmasını istiyorsanız Bianca’nın renkli koleksiyonunda farklı seçenekler bulabilirsiniz. Cıvıl cıvıl bir koleksiyon hazırlayan Bianca, mor, fuşya, mürdüm, yeşim ve turkuazın canlılığıyla gözleri kamaştırıyor. Bu sezonun ihtişamlı unsurları olan dantel ve sateni ustaca harmanlayan firma, kadınlara özel olmanın ayrıcalığını sunuyor.

Piyanistin aşkı menajer çıktı

Adı son zamanlarda Aşık Veysel’in torunu Çiğdem Özer ile anılan dünyaca ünlü piyanist Fazıl Say, geçtiğimiz gece Tamar Davutoğlu ile el ele objektiflere poz verdi. Say, sanat galerileri üzerine menajerlik yapan Davutoğlu ile beraberliği konusunda yorum yapmaya yanaşmazken, yakın çevresinde ise bu ilişkinin kısa süre önce başladığı konuşuluyor.

Ödül gecesine ailece geldiler

Müzik Yapımcıları Birliği (MÜYAP) tarafından bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen MÜYAP Türkiye Müzik Endüstrisi Ödülleri 2005, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen törenle sahiplerini bulmuştu. Bu ödüllerin en çok sevindirdiği isimlerden biri de Orhan Gencebay’dı... MÜYAP gecesine Sevim Emre, oğulları Altan ve gelinleri Selda ile katılan usta, son albümü ‘Yürekten Olsun’un en çok satanlar arasına girerek ödül kazanmasından büyük mutluluk duyduğunu ifade etti.

Otel değiştirdi

Azra Akın, kendisine sponsor olan Apartment&House Otel’den geçtiğimiz hafta ayrıldı. Bu gelişme sonrası Pera Palas Otel’de kalmaya başlayan Akın, önceki gece elinde çiçek buketiyle otelin kapısında göründü. Çiçekleri setteki bir arkadaşının hediye ettiğini söyleyen güzel oyuncu, ‘Erkek değil, bir kız arkadaşımın hediyesi’ diyerek de olası dedikoduların önüne geçti.

Hoşgeldim

Bir dönem podyumların en popüler isimlerinden olan Burcu Çağrı, uzun zamandır ortalarda görünmüyordu. Ancak bu sessizliği sonunda bozmaya karar verdi. GALA Dergisi’nde çıkan fotoğrafları da bu şaşaalı dönüşün habercisiydi. Birbirinden seksi pozlarıyla ilgi çeken manken, geçtiğimiz hafta ise Akatlar’daki Mustafa Kemal Merkezi’nde düzenlenen gecede yerini alarak, uzak kaldığı camiada ısınma turlarına başladığını gösterdi.
Yazarın Tüm Yazıları