Gergin maçta Buca ve Nazilli yenişemedi: 0-0

Güncelleme Tarihi:

Gergin maçta Buca ve Nazilli yenişemedi: 0-0
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 21, 2016 18:58

Gergin maçta Buca ve Nazilli yenişemedi: 0-0

Haberin Devamı

Onur ATIŞ / İZMİR, (DHA)- YENİ sezonda Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele edecek Bucaspor ve Nazilli Belediyespor’un oynadığı hazırlık maçından kazanan çıkmadı: 0-0.
Kaynaklar Tesisleri’ndeki müsabakaya Bucaspor Mert, Alparslan, Adil, Ömer, Samet, Ahmet, Barış, Abdullah, Mehmet, İbrahim ve Alpay on biri ile çıkarken, Nazilli Belediyespor Metin, Yüksel, Gökhan. Serkan, Hüseyin, Berkay, Mehmet Ersavaş, Fatih Üge, Burak, Atilla ve Murat Tosun tertibiyle mücadele etti. Karşılaşmanın 26. dakikasında iki takım oyuncuları arasında gerginlik çıktı.
Bucasporlu Alparslan’ın Nazilli Belediyesporlu Gökhan’a sert bir şekilde faul yapmasının ardından ortalık karıştı. Acılar içinde yerde kalan Gökhan, Alparslan’ın üzerine yürüyünce futbolcular da birbirine girdi. Bucaspor Başkanı Çetin Kayışlı ve iki takımın teknik ekibi sahaya girerek futbolcuları ayırmaya çalıştı. Maçı izleyen Bucasporlu taraftarlar çıkan arbedenin ardından saha girmek istedi. Ancak Kayışlı futbolseverleri yatıştırarak olayların büyümesini engelledi. Maç 15 dakika gecikmeli olarak kaldığı yerden devam etti. İki takımın çabaları sonucu değiştirmedi, karşılaşma golsüz sona erdi.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!