Gerets: Kazanmalıyız

Güncelleme Tarihi:

Gerets: Kazanmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Ekim 18, 2006 00:43

Şampiyonlar Ligi’nin havasının farklı olduğunu söyleyen Erik Gerets, "PSV maçına hazırız" diyerek bugünkü mücadeleyi kazanacaklarını kaydetti.

GALATASARAY Teknik Direktörü Erik Gerets, Şampiyonlar Ligi’ndeki şanslarına yön verecek bugünkü PSV Eindhoven maçını kazanmak zorunda olduklarını söyledi. Gerets, maçın oynanacağı Atatürk Olimpiyat Stadı’nda düzenlediği basın toplantısında, sahalarında Bordeaux karşısında 2 puan kaybettiklerini hatırlatarak, "Şimdi burada eski dostları görmek mutluluk verici, ama önce maçı kazanmak zorundayız. Maçtan sonra onlarla yine görüşürüz" dedi. 1-1’lik Ankaragücü maçını kafalarından sildiklerini de söyleyen Gerets, "Şimdi sadece PSV maçına hazırız. Çünkü Şampiyonlar Ligi maçının değeri her zaman farklıdır" ifadesini kullandı.

Rakip takımın teknik direktörü Ronald Koeman ile birlikte 1987-88 sezonunda Galatasaray’a karşı forma giydiklerinin hatırlatılması üzerine Belçikalı çalıştırıcı, "O zaman neredeyse kupada saf dışı kalacaktık. Bunu şimdi biz, yarınki (bugünkü) maçta yapmak istiyoruz" diye konuştu. Gerets, "Üç ülkede şampiyonluk yaşadınız. Burada yaşadığınız baskı ne düzeyde?" şeklindeki soruyu da şöyle yanıtladı: "Maçları kazanamadıysanız baskı olacaktır. Bu Türkiye’de fazla oluyor. Ne olursa olsun, gelecekte, geçen sezon rekor kırarak 83 puanla ve hangi şartlarla şampiyon olduğumuzu, 80 yaşına gelinceye kadar unutmayacağım ve şarap içip puro yakarak bu özel şampiyonluğu hatırlayacağım."
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!