Geretes: Galatasaray'ın kaybetmesi üzücü

Güncelleme Tarihi:

Geretes: Galatasarayın kaybetmesi üzücü
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2006 01:00

Galatasaray Teknik Direktörü Eric Geretes, maç sonrası düzenlediği basın toplantısında, takımının 2-0 kaybetmesinin üzücü olduğunu ve ilk maçın tekrarı şeklinde bir karşılaşma çıkardıklarını söyledi.

Haberin Devamı

İlk maçta olduğu gibi iyi bir ilk yarı ve kötü bir ikinci yarı oynadıklarını ifade eden Gerets, “Ancak her şeye rağmen oyuncularımın soyunma odasında gösterdiği birlik ve beraberlik ruhu, benim geleceğe dönük umutlarımı korumamı sağladı” dedi. Avrupa kupaları ve lige dönük hedeflerinin devam ettiğini vurgulayan Gerets, ”PSV Eindhoven'den iki maçta da puan alamamamız çok üzücü. Rakibimiz, özellikle ikinci yarıda bize oranla çok daha iyi bir oyun sergiledi” diye konuştu.

PSV Eindhoven Teknik Direktörü Ronald Koeman ise zorlu bir maç olmasına rağmen takımının oyunundan ve alınan sonuçtan memnun olduğunu belirtti. İlk yarıda Galatasaray'ın kendilerini zorladığını ve üzerlerinde baskı hissettiklerini belirten Koeman, şöyle konuştu:

“Ancak ikinci yarıda çok iyi bir maç çıkardık. İkinci tura yükseldiğimiz için büyük gurur duyuyoruz. Bundan sonraki maçlarımızı da kazanarak, Galatasaray'ın UEFA Kupası'na devam edebilmesine yararlı sonuçlar almak istiyoruz.”

Haberin Devamı

Koeman, 'Türkiye'de çalışmak ister misiniz?' sorusuna ise, “Neden olmasın” cevabını verdi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!