Gerçekçi olmamak çok riskli!

Bir plan, ilişki veya düzenlemenin duygusal ya da maddi boyutları konusunda gerçekçi davranmıyor olabiliriz.

Haberin Devamı

Her ne kadar ne yaptığımızın farkında olduğumuz imajını çizmeye çalışsak da, en ufak şüphemiz varsa harekete geçmeden önce tekrar tekrar düşünmemiz gerekiyor.
Kâr-zarar tablosu yaptığımızda durumun risklerini görebiliriz.
Hepinize keyifli günler...

Günlük Burç Yorumları

KOÇ
Aşk hayatınız, eviniz, aileniz veya yaratıcılık gerektiren işleriniz ön planda olabilir. Bu konular kariyerinizi ya da toplum içerisindeki imajınız üzerinde etkili olabilir.

BOĞA
Duygu durumunuzu ilgilendiren konular ve çözümleri konusunda çevrenizdeki kişilerin size dürüst davranmasını bekliyorsanız, bu ay bu durum biraz zor görünüyor.

İKİZLER
Çevrenizde bulunan herkesle aynı fikirleri paylaşmayı bekliyorsunuz. Ama farklılıklar olması normal. Önemli olan karşı tarafa teslim olmadan doğru bir zeminde buluşabilmekse eğer, yöntemlerinizi gözden geçirerek, durumu faydaya çevirebilirsiniz.

YENGEÇ
Bittiğini veya yara aldığını düşündüğünüz bazı ilişkiler kendini yenileyebilirler. Bu süreçte ailenizin desteğini de alabilirsiniz.

ASLAN
Kendi harcamalarınızı ödemeniz normal ama başkalarının borçları sizi ilgilendirmemeli. (En azından bugünlerde.) Bonkörlüğünüzü yanlış yorumlayan veya sömürmeye çalışan kişiler sizi üzebilir.

BAŞAK
İş hayatınızı veya kariyerinizi ilgilendiren konularda yoğunluk veya stres yaşanabilecek bir gün. Ancak moralinizi bozmayın,
yaşayacağınız sorunlar çözülmeyecek türden değil.

TERAZİ
Ödün vermekten veya karşılıksız sevgi sunmaktan sıkılmadınız mı? Her şeyi garanti altında gören kişiler sizi sömürebilir, daha verici ve olumlu kişilere yakın durmalısınız.

AKREP
Aşk hayatınızda gelişmeler var ve bazı kararlar almanız gerekebilir. Kararınızı vermeden önce, duygularınızı sakin şekilde gözden geçirmeniz gerekiyor.

YAY
Duygusal açıdan sizi yönlendirmeye ya da blöf yapmaya çalışan kişilere dikkat! Bazı konularda harekete geçmeyen kişiler varsa, inisiyatif kullanmanız gerekebilir. Eksiklere odaklanmayı bırakırsanız, sizin için önemli bir ilişkide ilerleme sağlama olasılığınız yüksek!

OĞLAK

Aile üyelerinize destek olmanız ve evde daha fazla zaman geçirmeniz bu dönemin getirileri arasında olabilir. Size sıkıntı veren konuları dile getirmekte zorlanmayacağınız, kötü giden arkadaşlık ilişkilerinizi düzeltme fırsatı bulacağınız bir dönemdesiniz.

KOVA
Gireceğiniz yeni sosyal gruplar yeni kültürlerle veya yaşam tarzlarıyla tanışmanızı sağlayabilir. Bazı davranışlarınızı eleştiren bir kişi sizi sinirlendirebilir.

BALIK

İlgi alanlarınızı ve yakın olduğunuz kişileri tekrar değerlendirebileceğiniz, size iyi gelen ve zaman kaybettiren olay ve kişileri ayırt etme ve yenilenme çabasında olacağınız günlerdesiniz. Birlikte olmaktan keyif aldığınız kişilerle bağlantı kurmanız size iyi gelebilir.

Yazarın Tüm Yazıları