"Gerçekçi olmalıyız"

Güncelleme Tarihi:

Gerçekçi olmalıyız
Oluşturulma Tarihi: Aralık 31, 2011 00:00

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, transfere ciddi rakamlar yatırabilecek ekonomik durumları olmadığını bildirdi.

Haberin Devamı

Kırmızı-beyazlı takım, devre arası kamp çalışmalarını Hasan Subaşı Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Özdilek, gazeteciler yaptığı açıklamada, hazırlıkların iyi gittiğini, lige iyi bir başlangıç yapmak istediklerini belirterek, bunun için de çalıştıklarını söyledi.

Transfer çalışmalarına da değinen Mehmet Özdilek, kulübün mali yapısına uygun bir futbolcuyu kadrolarına katabileceklerini kaydetti.

Transfer çalışmasında mantıklı hareket etmeleri gerektiğini dile getiren Mehmet Özdilek, “Bulunduğumuz kadroya inanan bir ekibiz. Mevcut kadromuzu koruyacağız. Bir, iki genç oyuncu ile ilgileniyoruz. Bu oyuncuları kadromuza katmaya çalışacağız. Gerçekçi bakmak gerekiyor, ekonomik durum çok önemli. Transfere ciddi rakamlar yatırabilecek ekonomik durumumuz yok. Onun için içerideki oyuncuların mutluluğu daha önemli” dedi.

Haberin Devamı

Ziraat Türkiye Kupası'nda 4 yıldan bu yana ilk maçları deplasmanda oynadıklarını ifade eden Özdilek, çekilebilecek en iyi kuralardan birini çektiklerini ve rakip Gaziosmanpaşa'yı izlediklerini dile getirerek, “Ciddi bakmamız gereken bir takım. Sürprizlere alışık bir kupa tarihi var. Dolayısıyla bu sürprizlerden birini yaşamak istemiyoruz. Amacımız bu turu geçmek” diye konuştu.

Gelecek sezon maçları Akdeniz Üniversitesi'ndeki statta oynamayı düşündüklerini, bu konuda görüşmelerin sürdüğünü belirten Özdilek, stadın dolu olmasının çok önemli olduğunu vurgulayarak, “Mardan Stadı'na baktığımız zaman maalesef stat dolmuyor. Dolacak gibi de görünmüyor. Akdeniz Üniversitesi'ndeki stat ise taraftarı çekme adına önemli bir avantajı var. Eksiklikleri var. Ancak, nisan-mayıs ayı gibi bu eksikliklerin giderileceği belirtiliyor. Bu stadın olmasına biz ve rektör sıcak bakıyoruz. Kriterlere uygun bir stat. Ümit ederim ki bu stat olur” şeklinde konuştu.

Mehmet Yılmaz antrenmana katılmadı

Teknik direktör Mehmet Özdilek gözetiminde çalışan futbolcular, antrenmana ısınma koşusuyla başladılar. Daha sonra pas çalışması gerçekleştiren futbolcular, antrenmanın son bölümünde orta-şut çalışması yaptılar. Sakatlıkları süren Erkan Sekman, Mehmet Eren ve Tita takımdan ayrı çalışırken, ayak bileğindeki ağrıları bulunan Mehmet Yılmaz ise çalışmaya katılmadı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!