‘Gerçek kadınlar’ın muhteşem dönüşü

Dünya 0 beden kadınlara yavaş yavaş veda ediyor.

Haberin Devamı

Bu durumda tasarımcılar da içine girmeye çalıştığımız daracık kıyafetlerinden vazgeçmek zorunda kalacak gibi görünüyor. Gerçek kadınlığa dönüşün öncüleri; bugüne dek hep incecik silüetleriyle gözümüzün önüne gelen Lindsay Lohan, Keira Knightley, Nicole Richie ve Mischa Barton’ın aksine seksi kıvrımlarıyla dikkat çeken Beyonce, Salma Hayek ve Monica Bellucci olacak.

Zayıflık artık mutluluk getirmiyor

“Zayıfım, mutluyum” söylemi tarihe karışıyor. Onun yerini kiloları giysilerle gizleme yöntemi almaya başladı. Yüksek topuklar ise kiloların gizlenmesinin en garantili yollarından biri.

Bugüne dek mutluluğu 0 bedende arayan, saatlerini ve enerjilerini fazla yağlarından kurtulmak için spor merkezlerinde geçiren, bir de üstüne aç kalmaya zorlanan kadınlar! Artık kilola-rınızla göğsünüzü gere gere gurur duyabilirsiniz. Çünkü beslenme uzmanlarının yıllardır yaptığı araştırma sonuçlarına göre düşük yağ seviyesinde yaşadığımız hayat, bir süre sonra ölçüsüz kilo alımlarına neden oluyor. Kısacası sürekli kilo vermek psikolojik baskının etkisiyle daha çok kilo aldırıyor.

Ve bir araştırma sonucu daha: Sürekli kilolarıyla haşır neşir olan kadınlar, diğer tüm kadınsal potansiyellerini geri plana atıyor. Oysa hayattan zevk almak, ciddi bir enerji ve güç gerektiriyor!

Haberin Devamı

160 yıllık efsane

Dünyanın en önemli moda markalarından biri olan Loewe, bir asırdan fazla süredir kadınların güzellik konusunda da öncüsü. şehvetli, yenilikçi, doğal ve karşı konulmaz yeni kokusu “Loco Loewe”yle çekiciliği vurguluyor.

İspanya’nın köklü markası Loewe, 160. yılını kutlarken kadınların kendilerini her anlamda mutlu hissetmeleri için yeniliklerine de devam ediyor.
Marka ilk kokusu L’nin ardından günümüze dek gelen 10 değişik parfümle artık tüm dünyadaki kadınları kucaklıyor. Üstelik bu parfümlerin her birinde, markanın ıspanyol köklerinin karakteristik Akdenizli ruhunu hissetmek mümkün...

Tabii, Loewe’nin keşifleri sadece kadınların dünyasıyla sınırlı değil. Çünkü özel bakım serisi ve kokularıyla erkekleri de bu çarpıcı dünyanın bir parçası haline getirmeyi başardı.
Bu yıl 160. yılını kutlayan, iki asıra yaklaşan geçmişini yaratıcılık, geleneksellik, lüks ve ekip ruhuyla birleştiren marka, yoluna yeniliklerle devam etmeye kararlı görünüyor.

Haberin Devamı

Cevaplayın, kazanın

21. yüzyılın kadını baştan çıkarıcı, diva, cüretkâr ve gözlemci özellikleriyle öne çıkıyor. “Loco Loewe”nin ilham aldığı 21. yüzyıl kadınını tanımlayın” sorusunun cevabını iki gün içinde www.tekinacar.com.tr adresine isim, soyadı, adres bilgileriyle bırakan ilk 10 kişiye ise orijinal boy “Loco Loewe” hediye ediliyor.

EDİTÖRDEN...

Kök hücre mucizesi

Kozmetik endüstrisinde son yıllarda kök hücre araştırmaları önem kazanmaya başladı. Lancome’un kök hücreler üzerindeki araştırmaları ise tam 20 yıl öncesine uzanıyor. Bu araştırmalar sonucunda ortaya çıkan bulgulara dayanarak Lancome laboratuvarlarında yeni bir bakım kremi geliştirildi. “Absolue Precious Cells”, kök hücrelerin ortamına etki ederek cildin kendini yenileme gücünü destekliyor. Cilt genç bir cildin epidermis yapısına kavuşuyor.
Lancome araştırmacıları kök hücreler için “Kök hücrelerin değişerek diğer hücrelere dönüşme yetenekleri var. Vücudumuzdaki bütün dokuları ve organları oluşturan kök hücreler sınırsız bölünebilme, organ ve dokulara dönüşebilme ve kendini yenileme yeteneğine sahip” diyorlar. Lancome’un yeni geliştirdiği yeni gündüz bakım kremi, 415 TL...

Haberin Devamı

Kaşınızı yeniden şekillendirin

Clarins’in yeni makyaj serisi “Nude Inspiration”da öyle bir ürün var ki, mutlaka bütün makyaj çantalarında bulunmalı: Kaş Paleti... Ne işe mi yarıyor? Öncelikle kendi kaş görüntünüzü kendi başınıza yeniden yaratmanıza yardımcı oluyor. Üstelik oldukça hızlı ve kolay bir şekilde. Tabii tek kullanım alanı kaşlar değil. Aynı zamanda gözlerde uzun süre kalıcı makyaj etkisi de bulunuyor. Bence en azından bir göz atmakta fayda var.

Popüler bir görünümün ipuçları

İster elma, ister armut formlu bir vücudunuz olsun... Aşağıdaki egzersizlerle kısa sürede sıkı ve kalkık bir popoya kavuşabilirsiniz.

Hareket, hareket, hareket... Haftada en az beş kez düzenli egzersiz yapmalısınız.
Asansör ya da yürüyen merdiven yerine normal merdivenleri kullanın. Her adımda konsantre olun. Ayak uçlarınıza basarak ve popo kaslarını sıkarak yürüyün.
Spor salonunda fitness ya da pilates yaparak bacak-karın-popo üçlüsünü harekete geçirin. Yoga da kasları güçlendirerek bağ dokusunu gerginleştiriyor.
Evde de spor salonunda öğrendiğiniz egzersizleri günde en az 15 dakika olmak üzere tekrarlayın. 
Belinizi yormayacak şekilde haftanın birkaç günü yüksek topuklu ayakkabı giymek de popo kaslarını çalıştırır.

Yazarın Tüm Yazıları