"Gerçek gücümüzü gösterdik"

Güncelleme Tarihi:

Gerçek gücümüzü gösterdik
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 03, 2013 15:40

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi play-off final serisi dördüncü maçında Fenerbahçe'yi 72-56 yenerek seride durumu 2-2 yapan Galatasaray'da farklı skorlu galibiyetin mutluluğu yaşanıyor.

Galatasaray Kadın Basketbol Takımı Menajeri Müge Erdem, Fenerbahçe karşısında baştan sona üstün bir oyun sergileyerek önemli bir galibiyet elde ettiklerini söyledi. Erdem, yaptığı açıklamada, serideki dört karşılaşmada da iyi mücadele ettiklerini ancak iki karşılaşmayı son anlarda kaybettiklerini ifade ederek, "Buna rağmen oyuncularımız ve teknik heyetimiz inancını hiç kaybetmedi. Dün çok güzel bir mücadele örneği verdiler. Maçı baştan sona kontrol altında tutuk. Aldığımız farklı skorlu galibiyetle gerçek gücümüzü gösterdik. Şampiyonluğa giden yolda tek bir maçımız var. İnşallah o maçtan galibiyetle ayrılıp şampiyonluğa ulaşacağız" diye konuştu.

GALATASARAY SERİYİ EŞİTLEDİ

Son yıllarda play-off finalinde karşı karşıya geldikleri sarı-lacivertli takım karşısında bu sezon daha dirençli olduklarını dile getiren Müge Erdem, şunları kaydetti:

"Çok güçlü, kararlı, ne istediğini bilen bir takım ve antrenöre sahibiz. Takımımız, antrenörümüzün verdiği taktikleri sonuna kadar uyguluyor. Bu disiplinimizi son maçta da yansıtacağımıza inanıyorum. Kolay bir maç olmayacağını, bizim için zor bir atmosferde oynanacağını biliyoruz ama takımımıza inancımız tam. Şampiyonluk hedefiyle gideceğiz. Deplasmandaki son maçtan kupayla dönmek istiyoruz."

Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki play-off final serisinin beşinci ve son maçı 5 Mayıs Pazar günü saat 16.30'da sarı-lacivertli takımın ev sahipliğinde Ülker Sports Arena'da oynanacak.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!