Gerçek Dedikodu

Güncelleme Tarihi:

Gerçek Dedikodu
Oluşturulma Tarihi: Ocak 12, 2006 15:58

Bir Kaç İyi Adam, Misery, Hary Sally'ye Tanışınca gibi unutulmaz filmlere imza atan yönetmen Rob Reiner bu kez yine pek usta olduğu bir alanda romantik bir komediye imza atıyor. Gerçek Dedikodu (Rumor Has It) ailesinin gizem dolu öyküsünün peşinden giderken tanıştığı ilginç bir adamla yaşamı değişen bir genç kadının öyküsünü anlatıyor. Filmin oyuncu kadrosunda Kevin Costner, Jennifer Aniston, Mena Suvari, Shirley MacLaine ve Mark Ruffalo gibi isimler var.

Haberin Devamı

FİLMİN KONUSU

Sarah Huttinger bunalımdadır. Erkek arkadaşı Jeff’le evlenmeyi kabul etmişse de, bundan ölesiye korkmaktadır. Gazetecilik kariyeri “The New York Times’ın ölüm ilanlarını yazmaktan ibarettir. Şimdi de, kızkardeşi Annie tenis partneriyle evlenmeye karar verdiği için, Sarah’ın düğüne katılmak üzere memleketi Kaliforniya Pasadena’ya dönmesi gerekmektedir… Sarah için, eve gitmek, bir işkencedir. Bu geziyi katlanılabilir kılan tek şey asabi anneannesi Katharine’le olabilme fırsatıdır.

Katharine yanlışlıkla ağzından, ailede evlilik öncesi korkuyu ilk yaşayanın Sarah olmadığını kaçırır: Aslında, Sarah’ın merhum annesi de 30 yıl önce Sarah’nın babasıyla evlilik arifesinde gizemli bir genç adamla kaçmıştır. İlginçtir ki, aynı dönemlerde annesinin ayarttığı genç bir adamla kaçan bir genç kadınla ilgili dedikodu, Pasadena’da muazzam bir skandal yaratmıştır. Dedikodu önce bir kitaba, ardından da filme konu olmuştur. Şimdi, kızkardeşinin düğününün ortasında, Sarah kendini deli gibi 1967 yapımı “The Graduate filmini ararken bulur.

Haberin Devamı

Ailesinin bu hikayenin esin kaynağı, Katharine’nin baştan çıkartan anne, kendi annesinin de genç adamın gerçek aşkı olduğuna inanmaktadır. Bu durumda geriye tek bir soru kalır: Genç adam kimdir?

Bu çok eski hikayenin kendi gerçek kimliğine ışık tutacağını düşünen Sarah, Jeff’i bir uçağa bindirerek New York’a yollar. Kendisi de annesinin şimdi bir İnternet milyoneri olan eski sınıf arkadaşı Beau Burroughs’u (Kevin Costner) bulmak için San Francisco’ya gider. Bulduğu kişi kesinlikle uzun zamandır kayıp olan babası değildir, ama kendisinin bile aşık olabileceği biridir. Bu tuhaf buluşma genç kadını en iyi bildiği ama en az tanıdığı şey olan ailesine tekrar sarılmaya yönlendirir...

FİLMİN KÜNYESİ

Yönetmen:Rob Reiner

Gerçek Dedikodu

Senaryo: Ted Griffin
Oynayanlar: Jennifer Aniston, Kevin Costner, Shirley MacLaine, Mark Ruffalo, Richard Jenkins, Christopher McDonald, Mena Suvari, Steve Sandvoss


 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!