Gerçek bir Akdeniz konseri

Güncelleme Tarihi:

Gerçek bir Akdeniz konseri
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 05, 2009 18:00

Ünlü tenor Mario Frangoulis muhteşem performansı ile Ağustos’da İstanbul’da olacak

Haberin Devamı

“Mario & Friends 2 ...It Makes The World Go Around adlı son albümüyle unutulmayan Akdeniz parçalarını dünyanın en önemli sanatçılarıyla yorumlayan dünyaca ünlü tenor Mario Frangoulis, sürprizlerle dolu, eğlenceli ve unutulmayacak muhteşem performansı ile Ağustos’da İstanbul’da olacak!

Pavarotti’nin tahtına en yakın aday olarak gösterilen Mario Frangoulis, son albümünün tanıtım turnesi kapsamında Türkiye’ye geliyor. 9 Ağustos’da İstanbul Turkcell Kuruçeşme Arena’da sahne alacak olan dünyaca ünlü tenora sahnede müziğin üç dev ismi eşlik edecek. “Meyra ve Dört Tenor” adlı son albümüyle Türkiye’de fırtınalar estiren, ülkemizin en önemli sopranoları arasında yer alan Meyra ve Frances Ruffelle, George Perris bu olağanüstü konserde Mario Frangoulis’le aynı sahneyi paylaşacaklar.
 
“Mario & Friends 2 ...It Makes The World Go Around adlı son albümüyle dünya müzik otoritelerinin dikkatini yeniden üzerinde çeken, geçtiğimiz yıl İstanbul’da gerçekleştirdiği konserinden hala övgüyle bahsedilen genç ve başarılı tenor Mario Frangoulis, bu yılki konserleri daha da renkli ve daha da hareketli hale getirecek muteşem bir repertuvar hazırladı. Bu özel konser serisinde sanatçının son albümünden seslendireceği parçaların yanı sıra, unutulmayan Akdeniz parçalarının daha enerjik ve çok daha eğlenceli bir formda yorumlandığı ve düetlerle zenginleşen eşsiz bir eğlenceye tanık olacaksınız.
 
Biletler tükenmeden yerinizi ayırın!                                

Haberin Devamı

Mario Frangoulis
tarih : 09.08.2009 21:00:00
mekan : Turkcell Kuruçeşme Arena                                                    

                                                                                                

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!