(GENİŞ) Şehit Yüzbaşı Şener son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

(GENİŞ) Şehit Yüzbaşı Şener son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Haziran 01, 2017 19:04

(GENİŞ) Şehit Yüzbaşı Şener son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

Gülseli KENARLI-Mehmet İlkay ÖZER-İdris TİFTİKCİ-Can EROK/İSTANBUL,(DHA)-ŞIRNAK'ın Uludere ilçesi Şenoba beldesinden dün düşen helikopterin içerisinde şehit olan 13 askerden biri olan Yüzbaşı Nuri Şener son yolculuğuna uğurlandı. 
Şişli Feriköy'de bulunan Hasan Zeynep Cami'nde düzenlenen cenaze töreninde, şehidin annesi Fatma Şener, babası Şener ve eşi Melike Şener taziyeleri kabul etti. Güçlükle ayakta duran anne Fatma Şener şehit oğlu için ağıt yaktı. Cenaze namazının ardından şehit için helallik istendi. Baba Ural Şener helallik istenirken "hakkım yüz bin kere helal olsun' dedi.
İkindi namazının ardından kılınan cenaze namazına Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, eski Başbakanlardan Ahmet Davutoğlu, Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Valisi Vasip Şahin, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, TBMM Başkanvekili ve CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi ile MHP İstanbul İl Başkanı Celal Adan katıldı.
Namazın ardından cami avlusundan çıkarılan cenaze için askeri tören düzenlendi. Şehidin naaşı tekbirler eşliğinde top arabasına konuldu. Baba Şener'i cenaze top arabasına konulurken Ahmet Davutoğlu teselli etti. Şehidin cenazesi Feriköy Mezarlığı'nda toprağa verildi.

(FOTOĞRAF)
 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!