(geniş haber) Terör kurbanı Koç Üniversitesi öğrencisi Yazıcı son yolculuğuna uğurlandı

Güncelleme Tarihi:

(geniş haber) Terör kurbanı Koç Üniversitesi öğrencisi Yazıcı son yolculuğuna uğurlandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 13, 2016 15:39

(geniş haber) Terör kurbanı Koç Üniversitesi öğrencisi Yazıcı son yolculuğuna uğurlandı

Haberin Devamı

Enver ALAS-Cemal KÖYÜK/İSTANBUL,(DHA) Beşiktaş'taki terör saldırısında hayatını kaybeden Koç Üniversitesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencisi Görkem Yazıcı, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı.


22 yaşındaki Görkem Yazıcı için Sarıyer Demirciköy Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. Üzerinde Görkem Yazıcı'nın resminin bulunduğu 'Seni unutmayacağız' yazılı büyük bir pankart cami avlusuna asıldı. Başta ailesi ve yakınlarının katıldığı törene Koç Üniversitesi'nden öğretim görevlisi ve öğrencilerin yoğun katılımı oldu.


İstanbul Valisi Vasip Şahin, Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, Sarıyer Kaymakamı Gürsoy Osman Bilgin, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve Şişli eski Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül de cenaze törenine katıldı. Ayrıca cenazeye Cumhurbaşkanlığı, Başbakanlık, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve TBMM adına çelenk gönderildi.


OYNADIĞI TAKIMIN FORMASI TABUTA KONULDU


Türk Bayrağına sarılı tabutun üzerine üniversitenin Amerikan futbolu takımında oynayan Görkem Yazıcı'nın forması da konuldu. Takım arkadaşları ise takım formalarını giyerek arkadaşlarını sonsuzluğa uğurladılar.


BİRBİRLERİNİ TESELLİ ETTİLER


İstanbul'da annesiyle birlikte yaşayan Görkem Yazıcı'nın genç yaşta ölümü okul arkadaşlarını üzüntüye boğdu. Cenazeye katılan arkadaşları uzun süre gözyaşı döktü, zaman zaman da birbirlerine sarılarak teskin ettiler.


KİLYOS MEZARLIĞI'NDA DEFNEDİLDİ


Öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Görkem Yazıcı'nın cenazesi Kilyos Mezarlığı'nda toprağa verildi.
(FOTOĞRAF) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!