(Geniş haber) Hadımköy'de fabrikanın asit kazanı patladı

Güncelleme Tarihi:

(Geniş haber) Hadımköyde fabrikanın asit kazanı patladı
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 23, 2018 11:41

(Geniş haber) Hadımköy'de fabrikanın asit kazanı patladı

Haberin Devamı

Ersan SAN-Murat SOLAK/İSTANBUL,(DHA)- ARNAVUTKÖY'de bir deterjan fabrikasının asit kazanı patladı. Çok sayıda itfaiye ekibinin müdahale ettiği yangın yaklaşık 3 saat süren çalışmaların ardından söndürüldü.
Hadımköy'de Deliklikaya Mahallesi'nde deterjan fabrikasında kullanılan asit kazanı patladı. Asit kazanının patlamasıyla birlikte fabrikada bulunan işçiler hemen fabrikadan çıktı. 08.30'da meydana gelen olayda herhangi bir yaralanan olmazken, olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen ekipler çevrede güvenlik önlemi alırken, fabrikanın çatısından ve yerden müdahale etmeye başladı. İtfaiye ekiplerinin 3 saatlik çalışmasının ardından yangın tamamen söndürüldü. Olay yerine AFAD ekipleri de sevk edildi.
Öte yandan çevrede bulunan bazı vatandaşlar evlerinde ayran yaparak, olaya müdahale eden itfaiye ve zabıta ekiplerine verdi. 

SAĞLI AÇISINDAN RİSK BULUNMUYOR
İstanbul Valiliği'nden edinilen bilgiye göre ise olayın meydana geldiği bölgede yapılan ölçümlere göre sağlık açısından risk bulunmuyor. 
Yangına Hadımköy, Arnavutköy, Başakşehir, Avcılar, Akşemsettin, Kocasinan, Fatih, Kıraç gruplarından 16 itfaiye aracı ile 42 personel müdahale etti. Can kaybı ve yaralanmanın olmadığı yangın yaklaşık 3 saat süren çalışmaların ardından söndürüldü.

(FOTOĞRAFLI) 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!